Underhållsingenjör Ledningar och områden

Maila oss Plats: Stockholm

Användare ikon Avdelning: Asset Management and Operation

Kalendar ikon Sista ansökningsdag:

Ansök

Är du redo för att hänga med på vår spännande resa? Ellevio är ett av Sveriges största elnätsbolag och tillsammans fortsätter vi att elektrifiera Sverige. Hos oss är du en del av en trygg och viktig framtidsbransch samtidigt som du får möjlighet att göra skillnad, växa som individ och ha riktigt kul på vägen! Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?

Om rollen som Underhållsingenjör

Som Underhållsingenjör ingår du i gruppen Nätförvaltning i Stockholm. Nätförvaltning har i uppdrag att förvalta och underhålla hela Ellevios nät i Storstockholm.

I rollen som underhållsingenjör kommer du arbeta med planering, beställning, budgetering och uppföljning av förebyggande underhåll på Ellevios lokalnätsanläggningar. Du kommer att ansvara för två av våra geografiska områden där du även kommer att analysera och identifiera behovet av underhållsåtgärder samt föreslå reinvesteringar i lokalnätet.

Då vi alltid vill utveckla våra arbetssätt kommer även en del av ditt arbete vara att se över våra nuvarande metoder för underhåll, identifiera förbättringsåtgärder och driva förbättringsprojekt. Vi arbetar med digitalisering och ser framför oss ett underhåll som i större utsträckning än idag kommer vara datadrivet. 

Vem är du?
För att trivas i rollen som Underhållsingenjör behöver du vara trygg i dig själv och drivas av nya utmaningar som kräver problemlösningsförmåga. Du trivs med att arbeta systematiskt och strukturerat samt är van vid att ta egna initiativ. På Ellevio gillar vi att arbeta tillsammans och värdesätter därmed din förmåga att arbeta i lag och att skapa goda relationer, internt såväl som externt. Du har en god förmåga att uttrycka dig på svenska i såväl tal som skrift.

Till rollen som Underhållsingenjör söker vi dig som:

  • Har en eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning, mot elkraftsteknik, energi och miljö, elektroteknik eller har erfarenhet av liknande arbete inom energibranschen
  • Då det förekommer mycket kommunikation på svenska krävs det att du är flytande i svenska både i tal och skrift

Det är meriterande om du har:

  • Har några års praktisk erfarenhet av underhåll av lokalnät (meriterande)
  • Erfarenhet av projektledning
  • Erfarenhet av planering och beställning av underhållstjänster
  • Har erfarenhet att arbeta med digitala underhålls och ärendehanteringssystem

För den här tjänsten är B-körkort ett krav.

Ellevio som arbetsgivare
Det är viktigt för oss att medarbetare trivs, känner engagemang och drivs av viljan att kontinuerligt lära nytt och utvecklas. Endast då kan vi tillsammans nå vår vision om en ljus och hållbar framtid. Hos oss får du unika möjligheter att både påverka företaget i stort och din egen karriär. Ett fint bevis på det är att vi mottagit utmärkelsen Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och även blivit utnämnda till årets Karriärföretag 2021, 2022 och 2023. 

Ta reda på mer!

Bra för dig att veta!

Vi vill tillsätta våra tjänster så snart vi hittar en bra match och därför rekommenderar vi dig att inte vänta med att skicka in din ansökan. Gillar du det du har läst hittills och vill vara med på vår resa framåt – skicka in ditt CV eller Linkedinprofil senast den 24 maj.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Paola Phillippi på paola.phillippi@ellevio.se eller på tel. 070 509 66 72. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta Ellevios rekryterare Gabriella Boumadi på gabriella.boumadi@ellevio.se eller på tel. 070 813 45 86

Vi undanber oss kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag då vi hanterar alla rekryteringar internt.

Då vi är en samhällsviktig verksamhet genomför vi alltid bakgrundskontroller på samtliga slutkandidater. Kontakta vår rekryterare om du vill ha mer information om våra bakgrundskontroller.

Om den aktuella tjänsten är inplacerad i säkerhetsklass genomför vi, i enlighet med säkerhetsskyddslagen (2018:585,) en säkerhetsprövning med registerkontroll innan anställning.

Ansök

Vår medarbetarprofil

Vi har många olika personligheter hos oss, men våra värderingar ger oss en gemensam grund för hur vi beter oss mot varandra, våra kunder och partners. Vår medarbetarprofil beskriver våra värderingar och vilka beteenden som är viktiga för att du ska trivas hos oss.

  • Årets Karriärföretag

Karriärföretag 2021, 2022, 2023