Välkommen till Mina sidor

För dig som privatkund hos oss på Ellevio erbjuder vi Mina sidor. Här har vi samlat det mesta du behöver veta om din el och din anläggning. Här finns också de kontaktuppgifter vi har till dig.

Logga in

Se ditt klimatavtryck i vår app!

Att hålla koll på sin elanvändning är smart, både för ekonomin och för klimatet. Därför har vi skapat vår Ellevio-app med en mängd smarta funktioner som hjälper dig att hålla koll.

Ladda ner

Mina sidor för privatkunder

På Mina sidor kan du följa din elanvändning, se dina fakturor och mycket mera. Läs mer om Mina sidor.

Mina sidor

Vanliga frågor och svar

Kontrollera att du har angett ett giltigt användarnamn (giltig e-postadress) och lösenord eller personnummer och kundnummer på den som står på elnätsavtalet vid inloggning med BankID/Mobilt BankID.
Vi rekommenderar att du använder webbläsarna Chrome, Firefox eller Safari.

Du kan inte logga in på Mina sidor förrän ditt elnätsavtal är aktivt hos oss, det vill säga när du flyttat in i din nya bostad.

Om problemet kvarstår kan du göra en felanmälan hos vår kundservice. Beskriv ditt problem så tydligt som möjligt och ange ditt kundnummer, användarnamn (e-postadress) samt tidpunkt då felet inträffade.


Vid skapandet av ett nytt användarkonto behöver du ha tillgång till ditt kundnummer, det hittar du enklast på fakturan. Användarnamn är en e-postadress och du väljer själv ett lösenord. Observera att du inte kan skapa ett konto förrän ditt elnätsavtal är aktivt hos oss. 


Läs mer om Mina sidor och hur du skapar ett konto här

 När du har loggat in på Mina sidor hittar du "Din anläggning" högst upp, där ser du dina anläggningar och kan välja vilken anläggning du vill titta på. Du kan även se dina anläggningar på fliken "Elanvändning" i vänstra menyraden och byta vilken anläggning du vill se genom att välja anläggning i drop-down menyn.