Välkommen till Mina sidor

För dig som privatkund hos oss på Ellevio erbjuder vi Mina sidor. Här har vi samlat det mesta du behöver veta om din el och din anläggning. Här finns också de kontaktuppgifter vi har till dig.

Logga in

Det här kan du göra på Mina sidor

 • Se din elanvändning, per år, månad eller till och med för varje enskild timme om du har timmätning
 • Exportera och ladda ner din data
 • Se dina mätarställningar
 • Följ din elproduktion/inmatning (om du har det)
 • Hålla koll på dina fakturor
 • Ändra fakturametod och fakturaintervall
 • Se avtal och priser
 • Uppdatera kontaktuppgifter
 • Hantera prenumeration på strömavbrottsinformation via sms eller e-post
 • Hämta ditt solcellsintyg
 • Hantera lokalt kundgränssnitt

Logga in på Mina sidor

1. BankID

Du kan logga in med BankID eller Mobilt BankID, vilket är det enklaste sättet att logga in på oavsett om du har skapat ett användarkonto sedan tidigare eller inte.

2. Användarkonto

Du kan skapa ett användarkonto med användarnamn och lösenord. Vid skapandet av ett nytt användarkonto behöver du ditt kundnummer, som du hittar på fakturan.

Vanliga frågor och svar

Kontrollera att du har angett ett giltigt användarnamn (giltig e-postadress) och lösenord eller personnummer och kundnummer på den som står på elnätsavtalet vid inloggning med BankID/Mobilt BankID.
Vi rekommenderar att du använder webbläsarna Chrome, Firefox eller Safari.

Du kan inte logga in på Mina sidor förrän ditt elnätsavtal är aktivt hos oss, det vill säga när du flyttat in i din nya bostad.

Om problemet kvarstår kan du göra en felanmälan hos vår kundservice. Beskriv ditt problem så tydligt som möjligt och ange ditt kundnummer, användarnamn (e-postadress) samt tidpunkt då felet inträffade.


Vid skapandet av ett nytt användarkonto behöver du ha tillgång till ditt kundnummer, det hittar du enklast på fakturan. Användarnamn är en e-postadress och du väljer själv ett lösenord. Observera att du inte kan skapa ett konto förrän ditt elnätsavtal är aktivt hos oss.

Läs mer om Mina sidor och hur du skapar ett konto här

 När du har loggat in på Mina sidor hittar du "Din anläggning" högst upp, där ser du dina anläggningar och kan välja vilken anläggning du vill titta på. Du kan även se dina anläggningar på fliken "Elanvändning" och byta vilken anläggning du vill se genom att välja anläggning i drop-down menyn.

Ditt användarnamn är en e-postadress. Om du glömt bort vilken e-postadress du använt dig av kan du skapa ett nytt konto med en ny e-postadress. Du kan också logga in med BankID/Mobilt BankID och då behöver du inte komma ihåg ditt användarnamn. 

Om du glömt ditt lösenord klickar du på länken "Glömt lösenordet?" vid inloggning. Fyll i ditt användarnamn, dvs din e-postadress, så skickar vi ett mejl till dig med information om hur du får ett nytt lösenord. 

""

Se ditt klimatavtryck i vår app!

Att hålla koll på din elanvändning är smart, både för ekonomin och klimatet. Därför har vi skapat en app med en mängd smarta funktioner som hjälper dig att hålla koll på din elanvändning och dess klimatpåverkan.

Läs mer & ladda ner