Välkommen till Mina sidor

För dig som privatkund hos oss på Ellevio erbjuder vi Mina sidor. Här har vi samlat det mesta du behöver veta om din el och din anläggning. Här finns också de kontaktuppgifter vi har till dig.

Logga in

Det här kan du göra på Mina sidor

 • Se din elanvändning, per år, månad eller till och med för varje enskild timme om du har timmätning
 • Exportera och ladda ner din data
 • Se dina mätarställningar
 • Följ din elproduktion/inmatning (om du har det)
 • Hålla koll på dina fakturor
 • Ändra fakturametod och fakturaintervall
 • Se avtal och priser
 • Uppdatera kontaktuppgifter
 • Hantera prenumeration på strömavbrottsinformation via sms eller e-post
 • Hämta ditt solcellsintyg
 • Hantera lokalt kundgränssnitt

Logga in på Mina sidor

1. BankID

Du kan logga in med BankID eller Mobilt BankID, vilket är det enklaste sättet att logga in på oavsett om du har skapat ett användarkonto sedan tidigare eller inte.

2. Användarkonto

Du kan skapa ett användarkonto med användarnamn och lösenord. Vid skapandet av ett nytt användarkonto behöver du ditt kundnummer, som du hittar på fakturan.

Vanliga frågor och svar

Om du försöker logga in via användarkonto, kontrollera att du har angett ett giltigt användarnamn (giltig e-postadress) och lösenord. Om du försöker logga in via BankID/Mobilt BankID, kontroller att du angett korrekt personnummer.
Vi rekommenderar att du använder webbläsarna Chrome, Firefox eller Safari.

Du kan logga in cirka 24 timmar efter det att elnätsavtalet är tecknat.

Om problemet kvarstår kan du göra en felanmälan hos vår kundservice, det gör du enklast via vårt kontaktformulär. Beskriv ditt problem så tydligt som möjligt och ange ditt kundnummer, användarnamn (e-postadress), vilken webbläsare du använder, tidpunkt då felet inträffade samt om du fått ett felmeddelande. Skicka gärna med bilder.


Vid skapandet av ett nytt användarkonto behöver du ha tillgång till ditt kundnummer, det hittar du enklast på fakturan. Användarnamn är en e-postadress och du väljer själv ett lösenord. Observera att du inte kan skapa ett konto förrän ditt elnätsavtal är aktivt hos oss.

Läs mer om Mina sidor och hur du skapar ett konto här.När du har loggat in på Mina sidor hittar du "Din anläggning" högst upp, där ser du dina anläggningar och kan välja vilken anläggning du vill titta på. Du kan även se dina anläggningar på fliken "Elanvändning" och byta vilken anläggning du vill se genom att välja anläggning i drop-down menyn.

Ditt användarnamn är en e-postadress. Om du glömt bort vilken e-postadress du använt dig av kan du skapa ett nytt konto med en ny e-postadress. Du kan också logga in med BankID/Mobilt BankID och då behöver du inte komma ihåg ditt användarnamn.

Om du glömt ditt lösenord klickar du på länken "Glömt lösenordet?" vid inloggning. Fyll i ditt användarnamn, dvs din e-postadress, så skickar vi ett mejl till dig med information om hur du får ett nytt lösenord.

""

Se ditt klimatavtryck i vår app!

Att hålla koll på din elanvändning är smart, både för ekonomin och klimatet. Därför har vi skapat en app med en mängd smarta funktioner som hjälper dig att hålla koll på din elanvändning och dess klimatpåverkan.

Läs mer & ladda ner