För dig som är student

På den här sidan kan du utforska våra möjligheter för dig som student. Din kunskap kommer göra skillnad för energibranschen i framtiden!

medarbetare

Tillsammans elektrifierar vi Sverige

Ellevios elnät tryggar eltillförseln till hem, arbetsplatser, industrier, transporter och samhällsfunktioner – och bidrar samtidigt till energiomställningen och framväxten av ett klimatsmart energisystem.

Våra värderingar – pålitlighet, engagemang och utveckling – utgör grunden för hur vi agerar. Vi har drivkraften, kunskapen och öppenheten att få med oss kunder och andra intressenter på vår resa.  

Att säkerställa pålitlig elförsörjning är en av samhällets viktigaste uppgifter. På Ellevio är vi stolta över att jobba för en ljus och hållbar framtid, och vi är övertygade om att nyfikna och engagerade studenter är en av nycklarna till att förverkliga den visionen.

Examensarbete

På Ellevio är ditt exjobb inte bara en del av din utbildning utan också en bra möjlighet för oss att få lära känna våra potentiella, framtida medarbetare.

Om du gör ditt examensarbete hos oss får du en unik möjlighet att använda dina kunskaper i vår spännande verksamhet och vara en del av resan mot en mer hållbar och elektrifierad framtid.

Vi publicerar förslag på exjobb i oktober, du visar intresse genom att klicka "Ansök" och sedan besvara de frågor som finns i ansökningsformuläret. Vi önskar att du i din intresseanmälan berättar kort om vad du tycker är intressant med examensarbetet, vad du går för utbildning och beskriver dina första tankar och idéer för examensarbetet.

Här kan du läsa mer om studenter som gjort sina examensjobb hos oss

Sommarjobb

Sommaren är en härlig tid – vad vore bättre än att spendera den på ett sommarjobb som verkligen räknas? På Ellevio erbjuder vi spännande sommarjobbsmöjligheter som inte bara ger dig erfarenhet och färdigheter, utan också en möjlighet att tillsammans med oss elektrifiera Sverige. Vår målsättning är att ge dig en meningsfull och lärorik sommar som utmanar dig, ger dig en möjlighet att vara en del av vår inkluderande företagskultur och inspirerar dig att fortsätta utvecklas inom energibranschen.

Vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretaget Academic Work och annonserar alla våra sommarjobb via dem.

Praktik

Vill du vara en del av framtidens energibransch och få värdefulla erfarenheter på vägen? Då kan en praktikplats på Ellevio vara precis rätt för dig! Vi söker ambitiösa, nyfikna och drivna individer som är redo att ta första steget mot en spännande karriär inom elkraftbranschen.

Vårt mål är att din LIA-period ska bli givande och lärorik. För oss är det viktigt att vi bygger en relation för framtiden och får ett värdefullt utbyte. Du kommer att arbeta med erfarna och engagerade medarbetare i en organisation där vi lägger stor vikt vid att stötta varandra – på Ellevio bidrar var och en aktivt till en inkluderande företagskultur.

För tillfället är det inte möligt att söka praktikplats hos oss. Vi kommer under hösten att öppna upp ansökan för LIA-praktik till våren 2025. Följ oss på LinkedIn så missar du inte när vi lägger ut annonsen.

Talent & Attract Specialist

Alva Ejdsell

072-381 34 14 alva.ejdsell@ellevio.se

Talent & Attract Specialist

Gabriella Boumadi

070 813 45 86 gabriella.boumadi@ellevio.se

Talent & Attract Specialist

Pauline Karlsson

070 283 49 90 pauline.karlsson@ellevio.se

Talent & Attract Specialist

Peter Priklonsky

073 302 94 17 peter.priklonsky@ellevio.se

Skriva exjobb hos Ellevio

Hur är det att skriva examensarbete på Ellevio? Möt några studenter som berättar mer.

Information från: Ellevio AB, 

sidan uppdaterad 8 april 2024

Hjälpte den här sidan dig?