Projektledare Produktion

Maila oss Plats: Värmlands län

Användare ikon Avdelning: Asset Management and Operation

Kalendar ikon Sista ansökningsdag:

Ansök

Är du redo för att hänga med på vår spännande resa? Ellevio är ett av Sveriges största elnätsbolag och tillsammans fortsätter vi att elektrifiera Sverige. Hos oss är du en del av en trygg och viktig framtidsbransch samtidigt som du får möjlighet att göra skillnad, växa som individ och ha riktigt kul på vägen! Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?

Vi söker nu en projektledare till vår projektverksamhet inom Produktion Nord med placering i Torsby, Arvika eller Karlstad.

Om rollen som Projektledare

Du tillsammans med oss andra i Värmland arbetar med våra projekt i våra elnätsområden i norra delarna av Värmland. Du får här möjlighet att ta ett helhetsansvar för genomförandet av våra investeringsprojekt – från beställning till färdig anläggning. Du kommer arbeta i en fin arbetsgrupp som finns utstationerade inom det geografiska området i produktion nord. Du kommer att ansvara för och driva tekniska och kommersiella frågor i dialog med intressenter både internt och externt.

I din roll kommer du ansvara för nya- och reinvesteringsprojekt inom vårt distributionsnät. I rollen ingår även att säkerställa hög kvalitet på produktionstider, ekonomi, arbetsmiljö och byggteknisk standard och du kommer att jobba med beställningar, uppföljning, dokumentering av projekten, godkänna beredningshandlingar och entreprenadkalkyler.

”Som projektledare hos oss inom Produktion Nord är du en del av ett team på strax under 30 personer som har en härlig, prestigelös och hjälpsam stämning. I rollen kommer du jobba självständigt vilket ger dig mycket frihet under ansvar och du får stora möjligheter att själv planera din tid. Hos oss får du vara med i hela projektgenomförandet, jobba i ett team med bred kompetens och utvecklas med uppgiften. Vi erbjuder en arbetsmiljö där våra medarbetare får växa och ta del av både ledarskaps- och teamutveckling.”

- Chef Produktion Nord, Åsa Alsing

 Vem är du?

För att du ska trivas och utvecklas hos oss bör du vara lösningsorienterad och drivande i dina projekt. Du behöver ha ett noggrant och ett strukturerat arbetssätt, trivas med att skapa nya kontakter samt tycka om att samarbeta med andra. Detta är viktigt för en stor del av din roll innebär att samarbeta med andra och samverka i projekten samt även vara en del av att utveckla lokalnät inom Ellevio.

Du är tydlig i din kommunikation och i projekten och du drivs av att uppnå mål med hög kvalitet och du har lätt för att uttrycka dig i såväl tal som skrift. För oss är det viktigt att hitta rätt person och därför kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering.

Vi söker dig som har:

  • Relevant högskole- eller universitetsutbildning eller motsvarande erfarenhet och du har tidigare arbetat inom energibranschen.
  • Du har tidigare arbetat med nätplanering, projektering eller beredning.
  • Du har tidigare arbetat med elnät och har erfarenhet av säkerhets- och miljöarbete.
  • Systemvana och gärna erfarenhet från något projektverktyg
  • För denna tjänst behöver du kunna kommunicera väl i svenska i såväl tal som skrift
  • B-körkort är ett krav

Meriterande:

  • Om du arbetat med projektledning, arbetsledning eller drivit andra typer av projekt – för oss är det viktigaste att du har god förståelse och kunskap om hur du driver projekt från början till slut.
  • Du har god lokalkännedom inom norra delarna av Värmland.
  • Det är även meriterande om du har erfarenhet av entreprenadjuridik.

Ellevio som arbetsgivare

Det är viktigt för oss att medarbetare trivs, känner engagemang och drivs av viljan att kontinuerligt lära nytt och utvecklas. Endast då kan vi tillsammans nå vår vision om en ljus och hållbar framtid. Hos oss får du stora möjligheter att både påverka företaget i stort och din egen karriär. Ett fint bevis på det är att vi mottagit utmärkelsen Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och även blivit utnämnda till årets Karriärföretag 2021, 2022 och 2023. Vi arbetar ständigt för ett hållbart och utvecklande arbetsklimat där jämställdhet, mångfald och inkludering är en självklarhet. Till exempel finns ELLE-nätet, Ellevios interna kvinnliga nätverk, för att skapa förutsättningar för ökad samverkan och trivsel.

Ta reda på mer!

Bra för dig att veta!

Vi vill tillsätta våra tjänster så snart vi hittar en bra match och därför rekommenderar vi dig att inte vänta med att skicka in din ansökan. Gillar du det du har läst hittills och vill vara med på vår resa framåt – skicka in ditt CV eller Linkedinprofil senast den 23 maj.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Åsa Alsing på asa.alsing@ellevio.se eller på tel. 070-3020408. Vid frågor gällande ansökningsprocessen kontakta vår rekryterare Gabriella Boumadi på gabriella.boumadi@ellevio.se eller på tel. 070 813 45 86.  

Då vi är en samhällsviktig verksamhet genomför vi alltid bakgrundskontroller på samtliga slutkandidater. Kontakta vår rekryterare om du vill ha mer information om våra bakgrundskontroller. Om den aktuella tjänsten är inplacerad i säkerhetsklass genomför vi, i enlighet med säkerhetsskyddslagen (2018:585,) en säkerhetsprövning med registerkontroll innan anställning.

Om du söker en tjänst hos oss som kan komma att krigsplaceras får du information om det i samband med din anställning.

Vi undanber oss kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag då vi hanterar alla rekryteringar internt.

Ansök

Vår medarbetarprofil

Vi har många olika personligheter hos oss, men våra värderingar ger oss en gemensam grund för hur vi beter oss mot varandra, våra kunder och partners. Vår medarbetarprofil beskriver våra värderingar och vilka beteenden som är viktiga för att du ska trivas hos oss.

  • Årets Karriärföretag

Karriärföretag 2021, 2022, 2023