Processutvecklare

Maila oss Plats: Stockholm eller Karlstad

Användare ikon Avdelning: Asset Management and Operation

Kalendar ikon Sista ansökningsdag:

Ansök

Är du redo för att hänga med på vår spännande resa? Ellevio är ett av Sveriges största elnätsbolag och tillsammans fortsätter vi att elektrifiera Sverige. Hos oss är du en del av en trygg och viktig framtidsbransch samtidigt som du får möjlighet att göra skillnad, växa som individ och ha riktigt kul på vägen! Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?

Om rollen som Processutvecklare

I rollen som Processutvecklare ingår du i ett processteam som arbetar med att effektivisera och förbättra processer inom verksamhetsområdet planering och produktion.

Arbetet bedrivs i projektform där du ansvarar för projektets framdrift, från planering och utförande till dess att projektet är avslutat. Du arbetar nära processpecialister som har spetskunskapen i de olika delprocesserna som de övergripande processerna utgörs av. I rollen ingår att dokumentera krav och behov, planera samt leda workshops. Du modellerar och dokumenterar processer samt planerar och håller i utbildningar i samband med implementation. I arbetet ingår även att hantera initiativ från verksamheten, samt att ta fram arbetssätt och verktyg.

Vem är du som vi söker för tjänsten?

För att du ska passa och trivas i rollen som Processutvecklare är du trygg i nya sociala sammanhang och med att skapa nya relationer då du kommer att behöva sätta dig in i nya områden och sakfrågor. Vi tror att du är en strukturerad person som kan tydliggöra förväntad kravbild i dina projekt. Du har en öppensinnad inställning och en förmåga att driva utveckling i en miljö med hög förändringstakt. Du driver arbetet framåt med fokus på resultat och är trygg i att hitta lösningar på nya uppgifter och situationer som kan uppstå.

För rollen som Processutvecklare söker vi dig som har:

  • Högskole- eller universitetsutbildning inom relevant område alternativt har motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Några års erfarenhet från roll inom verksamhetsutveckling, processutveckling, förändringsledning, projektledning eller annan likvärdig erfarenhet
  • Arbete med måltalsuppföljning och styrning
  • Att driva förändringsarbete i en stor organisation
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift

Det är även meriterande om du har erfarenhet av:

  • Arbete inom elnätsbranschen
  • Lean Six sigma


Ellevio som arbetsgivare
 
Det är viktigt för oss att medarbetare trivs, känner engagemang och drivs av viljan att kontinuerligt lära nytt och utvecklas. Endast då kan vi tillsammans nå vår vision om en ljus och hållbar framtid. Hos oss får du unika möjligheter att både påverka företaget i stort och din egen karriär. Ett fint bevis på det är att vi mottagit utmärkelsen Sveriges mest attraktiva arbetsgivare 2023 och även blivit utnämnda till Karriärföretag 2021, 2022, 2023 och 2024.

Ta reda på mer!


Bra för dig att veta!

Vi vill tillsätta våra tjänster så snart vi hittar en bra match och därför rekommenderar vi dig att inte vänta med att skicka in din ansökan. Gillar du det du har läst hittills och vill vara med på vår resa framåt – skicka in ditt CV eller Linkedinprofil senast den 27/5.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Kati Bohm på kati.bohm@ellevio.se eller vår rekryterare Pauline Karlsson på pauline.karlsson@ellevio.se eller på tel. 070–283 49 90.

Då vi är en samhällsviktig verksamhet genomför vi alltid bakgrundskontroller på samtliga slutkandidater. Kontakta vår rekryterare om du vill ha mer information om våra bakgrundskontroller.

Om den aktuella tjänsten är inplacerad i säkerhetsklass genomför vi, i enlighet med säkerhetsskyddslagen (2018:585,) en säkerhetsprövning med registerkontroll innan anställning. Om du söker en tjänst hos oss som kan komma att krigsplaceras får du information om det i samband med din anställning.

 

Ansök

Vår medarbetarprofil

Vi har många olika personligheter hos oss, men våra värderingar ger oss en gemensam grund för hur vi beter oss mot varandra, våra kunder och partners. Vår medarbetarprofil beskriver våra värderingar och vilka beteenden som är viktiga för att du ska trivas hos oss.

  • Årets Karriärföretag

Karriärföretag 2021, 2022, 2023