Administratör Markavtal

Maila oss Plats: Karlstad

Användare ikon Avdelning: Asset Management and Operation

Kalendar ikon Sista ansökningsdag:

Ansök

Är du redo för att hänga med på vår spännande resa? Ellevio är ett av Sveriges största elnätsbolag och tillsammans fortsätter vi att elektrifiera Sverige. Hos oss är du en del av en trygg och viktig framtidsbransch samtidigt som du får möjlighet att göra skillnad, växa som individ och ha riktigt kul på vägen! Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?

Vi söker nu en administratör av Markavtal till vår projektverksamhet inom Produktion Nord med stationering i Karlstad. Du kommer arbeta i en fin arbetsgrupp som finns utstationerade inom delar av det geografiska området.

Om rollen som Administratör Markavtal

I din roll som administratör kommer du hantera rättighetshandlingar i våra projekt inom vårt elnät i Mellansverige. Arbetet omfattar att granska upprättade avtal, betala ut intrångsersättning, ansvara för inskrivning av avtalen hos Lantmäteriet samt arkivering.

Tjänsten omfattar även bevakning av våra rättigheter i samband med fastighetsbildning.

Som administratör av markavtal hos oss inom Produktion Nord är du en del av ett team om ca 30 personer som har en härlig, prestigelös och hjälpsam stämning. Rollen innebär mycket frihet under ansvar och du har möjlighet att själv planera din tid. Hos oss har du möjlighet att ha insyn i hela projektgenomförandet, jobba i ett team med bred kompetens och utvecklas med uppgiften. Vi erbjuder en arbetsmiljö där våra medarbetare får växa och ta del av både ledarskaps- och teamutveckling.

Vem är du?

För att du ska trivas och lyckas i rollen som administratör har du ett organiserat och strukturerat arbetssätt och har förmågan att själv kunna planera arbetet beroende på inflödet av ärenden. Du har god förmåga att samarbeta, kommunicera och bygga relationer då rollen innebär många kontaktytor både internt och externt. Vidare tar du initiativ och tar ansvar för att driva dina arbetsuppgifter självständigt.

Vi söker dig som har:

  • genom utbildning alt erfarenheter har grundläggande kunskaper av jordabalken och/eller fastighetsbildningslagen
  • några års erfarenhet av administrativt arbete, det är meriterande om du har erfarenhet inom kommun, myndighet eller elnätsbolag
  • god systemvana
  • mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift

Ellevio som arbetsgivare

Det är viktigt för oss att medarbetare trivs, känner engagemang och drivs av viljan att kontinuerligt lära nytt och utvecklas. Endast då kan vi tillsammans nå vår vision om en ljus och hållbar framtid. Hos oss får du stora möjligheter att både påverka företaget i stort och din egen karriär. Ett fint bevis på det är att vi mottagit utmärkelsen Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och även blivit utnämnda till årets Karriärföretag 2021, 2022 och 2023. Vi arbetar ständigt för ett hållbart och utvecklande arbetsklimat där jämställdhet, mångfald och inkludering är en självklarhet. Till exempel finns ELLE-nätet, Ellevios interna kvinnliga nätverk, för att skapa förutsättningar för ökad samverkan och trivsel.

Ta reda på mer!

Bra för dig att veta!

Vi vill tillsätta våra tjänster så snart vi hittar en bra match och därför rekommenderar vi dig att inte vänta med att skicka in din ansökan. Gillar du det du har läst hittills och vill vara med på vår resa framåt – skicka in ditt CV eller Linkedinprofil senast den 23 juni.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Åsa Alsing på asa.alsing@ellevio.se eller på tel. 070-3020408. Vid frågor gällande ansökningsprocessen kontakta vår rekryterare Gabriella Boumadi på gabriella.boumadi@ellevio.se eller på tel. 070 813 45 86. 

Vi undanber oss kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag då vi hanterar alla rekryteringar internt.

Då vi är en samhällsviktig verksamhet genomför vi alltid bakgrundskontroller på samtliga slutkandidater. Kontakta vår rekryterare om du vill ha mer information om våra bakgrundskontroller Om den aktuella tjänsten är inplacerad i säkerhetsklass genomför vi, i enlighet med säkerhetsskyddslagen (2018:585,) en säkerhetsprövning med registerkontroll innan anställning. Om du söker en tjänst hos oss som kan komma att krigsplaceras får du information om det i samband med din anställning.

Ansök

Vår medarbetarprofil

Vi har många olika personligheter hos oss, men våra värderingar ger oss en gemensam grund för hur vi beter oss mot varandra, våra kunder och partners. Vår medarbetarprofil beskriver våra värderingar och vilka beteenden som är viktiga för att du ska trivas hos oss.

Karriärföretag 2020, 2021, 2022