Få koll på allt som rör företagets el – på Mina sidor Företag

Nyheter

För att ditt företag ska ha full koll på allt som rör företagets el har vi gjort det riktigt enkelt. På Mina sidor kan du få en överblick av hur mycket el ditt företag förbrukar, hitta fakturor, anmäla dig till vår strömavbrottstjänst – och mycket mer.

På jakt efter den senaste elnätsfakturan, eller brådis att få fram er anläggningsdata för att teckna nytt elhandelsavtal? Du behöver varken leta eller ringa kundservice – hjälpen finns närmare än du tror.

– Alla företagskunder hos oss på Ellevio kan logga in på Mina sidor. Här har vi samlat allt ni behöver för att hålla koll på företagets elanvändning och elnätskostnader, säger Fredrik Lejonqvist som är ansvarig för små och medelstora företag på Ellevio.

Alltid öppet och inga köer
Vår proffsiga kundservice hjälper både privatkunder och företagskunder alla helgfria vardagar mellan klockan 08.00 och 17.00. De vanligaste frågorna handlar om att få hjälp att hitta den senaste fakturan, att se om den är betald och att få fram en gammal faktura – uppgifter som du enkelt hittar på Mina sidor.

– Mina sidor når du dygnet runt alla veckans dagar, och dessutom slipper du att stå i telefonkö. I tjänsten finns både enkla funktioner som att hitta fakturor och se betalstatus, och mer avancerade som att se historiska mätdata för er förbrukning på detaljnivå, säger Fredrik Lejonqvist.

Få sms vid strömavbrott
Strömavbrott kan vara både planerade och hända plötsligt. En uppskattad funktion i Mina sidor är strömavbrottstjänsten; med den får du direkt ett sms eller mejl om det skulle bli strömavbrott på din anläggning.

Anmäl dig genom att logga in på Mina sidor och ange om du önskar få avbrottsinformation via sms eller mejl.

Nya funktioner
Tidigare hette tjänsten ”Energikonto”, och med det nya namnet hoppas Fredrik att fler företagskunder ska hitta dit och logga in.

– Vår förhoppning är att Mina sidor för företag ska förenkla så mycket som möjligt för våra företagskunder. Tjänsten utvecklas hela tiden och framöver kommer vi exempelvis att gå över till BankID vid inloggning, både för säkerheten och för enkelheten, avslutar Fredrik Lejonqvist.

Mina sidor för företag

Som företagskund kan ni logga in på Mina sidor och se information om er elanvändning, era elanläggningar, fakturor och mycket mer.

Logga in

Sidan uppdaterad 12 juni 2024

Hjälpte den här sidan dig?