Ellevio Energy Solutions inleder strategiskt samarbete med Klimio för grönare uppvärmning

Nyheter

Kristofer Fröjd, chef för affärsutveckling på Ellevio och Johan Lind, VD och grundare av Klimio.
Kristofer Fröjd, chef för affärsutveckling på Ellevio och Johan Lind, VD och grundare av Klimio.

I maj 2024 inledde Ellevio Energy Solutions ett samarbete med Klimio värmepumpar. Genom samarbetet erbjuder vi våra kunder energieffektiva alternativ för uppvärmning i form av värmepumpar, som en del i det fortsatta arbetet att stödja våra kunder i energiomställningen.

- Samarbetet med Klimio markerar en viktig milstolpe i vår strävan att erbjuda Ellevios kunder hållbara och smarta energilösningar. Tillsammans kommer vi att skapa en positiv inverkan på miljön och stärka våra kunders möjligheter att göra medvetna val när det gäller uppvärmning, säger Kristofer Fröjd, chef för affärsutveckling på Ellevio

Klimio är kända för sin breda produktkunskap samt höga installationskvalité och erbjuder en rad olika lösningar för uppvärmning av hem med vattenburna uppvärmningssystem. 

- Vi är stolta över samarbetet med Ellevio. Vårt mål är att göra både installation och ägande så enkelt för kunden som möjligt, och med Ellevios stöd kan vi nu erbjuda detta till fler hushåll,” säger Johan Lind, VD och grundare av Klimio.

För Ellevios kunder innebär detta partnerskap att de kan förvänta sig en sömlös process från början till slut. Tillsammans med Klimio kommer de att erbjudas kostnadseffektiva och energieffektiva uppvärmningslösningar som passar olika behov. 

Om Klimio

Med en värmepump från Klimio får du trygghet och bekvämlighet. Vi tar hand om allt från design och tillstånd till övervakning och service, för ett bekymmersfritt ägande. Genom en smidig digital process och videoinspektion håller vi dig informerad och gör processen enkel. Vår noggrannhet sparar dig pengar och förlänger pumpens livslängd.

Med behöriga installatörer som har tusentals installationer i bagaget garanterar vi en pålitlig lösning. Vi är auktoriserade återförsäljare av såväl ledande tillverkare som Nibe, Bosch och Viessman, som innovativa uppstickare som Qvantum och ComfortZone.

Sidan uppdaterad 7 juni 2024

Hjälpte den här sidan dig?