LIA praktik på Ellevio - en energifylld start på din karriär!

Maila oss Plats: Stockholm eller Kungsbacka

Användare ikon Avdelning: People, Culture and Sustainability

Kalendar ikon Sista ansökningsdag:

Ansök

Vill du vara en del av framtidens energibransch och få värdefull erfarenhet på vägen? Då kan en praktikplats på Ellevio vara precis rätt för dig! Nu öppnar vi upp ansökan till höstens LIA 2024 för studenter på yrkeshögskolor som studerar till Elkraftsingenjör. 

Våra medarbetare arbetar varje dag med att utveckla samhället och tillsammans med våra kunder forma framtidens energisystem. Det är viktigt för oss att medarbetare trivs, känner engagemang och drivs av viljan att kontinuerligt lära nytt och utvecklas. Endast då kan vi tillsammans nå vår vision om en ljus och hållbar framtid.

Vårt mål är att din LIA-period ska bli givande och lärorik och för oss är det viktigt att vi bygger en relation för framtiden och får ett värdefullt utbyte. Du kommer att få arbeta med erfarna och engagerade medarbetare. Du är en driven och nyfiken person som är redo att lära dig nya saker. Vi lägger stort värde på att stötta och supporta varandra på jobbet och att var och en bidrar aktivt till en inkluderande företagskultur. 

Vad vi erbjuder dig som student:

  • En givande praktikplats med möjlighet till handledning och mentorskap.
  • Erfarenhet inom en ledande organisation inom elkraftbranschen.
  • Ett engagerat och inkluderande arbetsklimat.
  • En möjlighet att påverka framtidens energilösningar.

Ansökningsprocessen

Just nu händer det mycket spännande saker hos oss och därför är det viktigt att du söker praktikplats i god tid för att vi ska hinna hantera din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningslänken nedan.

När du skickar in en ansökan svarar du bland annat på urvalsfrågor samt registrerar ditt CV och personliga brev.

Då vi är en samhällsviktig verksamhet genomför vi alltid bakgrundskontroller på samtliga slutkandidater. 

När vi mottagit din ansökan stämmer vi av internt på Ellevio om det finns möjlighet att ta emot dig. Du ska absolut få svar, men det kan dröja några veckor. 

Om du är redo att ta första steget mot din framtida karriär inom energisektorn och vill vara en del av Ellevios viktiga arbete, så ser vi fram emot din ansökan!

#LI-DNI

Ansök

Vår medarbetarprofil

Vi har många olika personligheter hos oss, men våra värderingar ger oss en gemensam grund för hur vi beter oss mot varandra, våra kunder och partners. Vår medarbetarprofil beskriver våra värderingar och vilka beteenden som är viktiga för att du ska trivas hos oss.

Karriärföretag 2020, 2021, 2022