Ellevio – Årets Karriärföretag 2023!

Nyheter

Det är med stor stolthet och en lika stor portion ödmjukhet som vi fått ta emot utmärkelsen ”Årets Karriärföretag 2023” – en utmärkelse som delas ut av Karriärföretagen. Priset är en viktig bekräftelse på vårt målmedvetna arbete att bli en av Sveriges bästa arbetsplatser.

Under 2023 har Ellevio uppmärksammats flerfaldigt som attraktiv arbetsgivare. Vi mottog priset Årets Karriärföretag – ett pris som går till ”en arbetsgivare med exceptionella karriärs- och utvecklingsmöjligheter” och rankades dessutom som det mest attraktiva företaget bland högskoleingenjörer med 1-4 års erfarenhet när Karriärföretagen gjorde sin mätning. 

Vinnarmotiveringen lyder:  

“Årets Karriärföretag har med autenticitet och engagemang satt nya standarder i karriärkommunikation. Genom innovativt agerande har de bevisat sin roll som en inspirerande förebild inom arbetsmarknaden. En ledning som tror på sina medarbetare och därmed skapar förutsättningar att de skall trivas och utvecklas. Därför utser vi Ellevio till Årets Karriärföretag 2023.” 

– Idag söker allt fler en meningsfull arbetsplats med fokus på stabilitet, hållbarhet och långsiktighet. Det har vi lyckats förmedla att vi på Ellevio står för helt enkelt, säger Susanne Bragée, Head of People, Culture & Sustainability. 

Susanne Bragée
Susanne Bragée, Head of People, Culture & Sustainability. 

Sidan uppdaterad 17 juni 2024

Hjälpte den här sidan dig?