Utvecklar och elektrifierar Sveriges företag

Ellevio Energy Solutions AB är en del av Ellevio-koncernen som hjälper företag och verksamheter att utveckla – och samtidigt elektrifiera – sin verksamhet.

Ellevio Energy Solutions skräddarsyr och framtidssäkrar elanläggningar, batterilösningar och laddlösningar under beteckningen Power-as-a-Service. Det innebär att vi designar, bygger, driftar och äger elintensiva anläggningar åt kunderna över tid. Vi erbjuder tjänster i hela Sverige, oavsett nätägare.

Ellevio Energy Solutions kunder är företag som är beroende av kostnadseffektiva och säkra elanläggningar för att driva sin affär. Ni kanske redan har en elanläggning, planerar att bygga en elanläggning eller behöver öka ert effektuttag? Samtidigt som en högspänningsanläggning – med den särskilda kompetens och behörighet som krävs – inte ingår i er kärnverksamhet? Oavsett de utmaningar ni står inför, så kan Ellevio Energy Solutions bli er strategiska partner, som anpassar lösningen helt efter era unika behov – och sedan tar över ansvaret för hela anläggningen.

Power-as-a-Service inom tre områden

Information från: Ellevio Energy Solutions AB, 

sidan uppdaterad 8 april 2024

Hjälpte den här sidan dig?