För dig som är student

Vi erbjuder årligen sommarjobb och examensarbeten. Här hittar du aktuell information.

medarbetare_kontor_mote_840x420.png

Examensarbete

Vi tar gärna emot studenter som är nyfikna och har intressanta idéer. På Ellevio är ditt exjobb inte bara en del av din utbildning utan också en bra möjlighet för oss att få lära känna våra potentiella framtida medarbetare. Om du gör ditt examensarbete hos oss får du möjlighet att använda dina kunskaper i vår spännande verksamhet och tillsammans med oss fortsätta elektrifiera Sverige.

Sommarjobb

Att sommarjobba på Ellevio är ett bra sätt att lära sig mer om Ellevio och energibranschen. Det ger dig goda erfarenheter samt ett nätverk för framtiden. Många som tidigare sommarjobbat hos oss kommer också tillbaka för att skriva sitt examensarbete.

Vi har sedan 2015 samarbetat med rekryterings- och bemanningsföretaget Clevry och annonserar alla våra sommarjobb via dem. Ansökan inför sommaren 2023 är stängd.

Praktik

Vi tycker det är viktigt med praktik och ser praktiken som ett värdefullt utbyte. Däremot så växer vi i snabb takt och våra handledare behöver därför fokusera på att introducera alla våra nya medarbetare. Vi kan därför inte erbjuda några praktikplatser just nu, men vi hoppas kunna göra det i framtiden igen!

Talent & Attract Specialist

Alva Ejdsell

072-381 34 14 alva.ejdsell@ellevio.se

Skriva exjobb hos Ellevio

Hur är det att skriva examensarbete på Ellevio? Möt några studenter som berättar mer.

Skriva exjobb

Text uppdaterad: 29 mars 2022

Hjälpte den här sidan dig?