Våra projekt i Stockholm

Vi jobbar med tusentals projekt. Alla handlar om att förbättra och säkra upp så att alla i vårt område får el som de ska. Totalt antal kunder i Stockholmsområdet är ca 598 000. Läs mer om vad vi gör där du bor!

Arninge

Under 2022 pågår vårt projekt för att bygga ut elnätet i Arninge i Täby.

Beckomberga Bredäng

Den nya kraftledningen mellan Beckomberga och Bredäng är ett av de största projekten inom Stockholm elnät på många år.

Bromma

Med start våren 2019 började vi ombyggnationen av elnätet i Västerort. Projektet ingår i vår satsning för att förbättra elleveransen till våra kunder genom att modernisera och bygga ut elnäten runt om i landet.

Herrängen

Just nu pågår vårt arbete med att bygga om elnätet i Herrängen och delar av Långsjö. Projektet ingår i vår satsning för att förbättra elleveransen till våra kunder genom att modernisera och bygga ut elnäten runt om i landet.

Norra Djurgårdsstaden

Sedan 2018 pågår ett av Ellevios större projekt i Norra Djurgårdsstaden. Ellevio förstärker elnätet mellan Fisksjöäng och Ålkistan, en sträcka på ca 3km,

Värtan

Nu går startskottet för en total ombyggnad av ställverket i Värtan. Ellevios största stationsprojekt någonsin och unikt i sitt slag. Miljardprojektet blir en viktig pusselbit för att säkra Stockholms fortsatta elektrifiering. I över hundra år har Värtan varit ett nav i Stockholms elförsörjning och helt avgörande för stadens utveckling.

Hitta projekt

I vår projektkarta kan du klicka dig runt och kika närmare på olika projekt som vi genomför runtom i landet.

Text uppdaterad: 3 september 2021

Hjälpte den här sidan dig?