Energilösningar för en elektrifierad framtid

Vi söker nu fler medarbetare till vårt team Ellevio Energilösningar. Vi erbjuder stöd från ax till limpa för företag och verksamheter som ska ställa om till en elektrifierad, fossilfri verksamhet.

Vill du bidra till en elektrifierad fossilfri framtid?

Nu söker vi medarbetare till ett entreprenöriellt, målinriktat och visionärt team som vill utveckla och driva vår nya verksamhet med målsättningen att bli ett av Sveriges ledande företag inom energitjänster och bidra till en elektrifierad fossilfri framtid!

Om Ellevio Energilösningar

Med hjälp av en verktygslåda som sträcker sig bortom enbart elnätstjänster, erbjuder Ellevio helhetslösningar och kompletta tjänster inom industrinät, energilagring, flexibilitet, och laddlösningar. Vi erbjuder idag helhetstjänster inom 3 områden:

 

Nätlösningar

Vi erbjuder helhetstjänster för att ta ett fullt ägarskap över våra kunders industrinät. Vi designar, bygger, driver, förvaltar och underhåller industrinät för våra kunders räkning mot en fast månadskostnad.

Flexibilitet & Energilagring

Vi erbjuder innovativa och mer effektiva lösningar på våra kunders energibehov genom energilagring. Med partners realiserar vi värden för kunden genom peak shaving, reservkraft, stödtjänster och flexibilitet.

Laddlösningar

Vi erbjuder laddlösningar som en tjänst (Charging-as-a-Service), vilket innefattar produkter och tjänster för att möta kundens behov idag som imorgon av laddning. Vi hanterar laddning av alla transportslag – på land, i vatten och luften.

Vi har över 700 medarbetare som elektrifierar Sverige.

Möt våra medarbetare