Incheckning ställverk

Du som arbetar i Ellevios ställverk måste checka in och ut. Nu kan du göra det genom vår app för entreprenörer, som förenklar både för dig och personalen i driftcentralen.

Ellevio Checkin

Med vår app, Ellevio Entreprenör, kan du enkelt checka in och ut i ställverk utan att behöva ringa driftcentralen. Tillsammans kan vi spara många timmar och du slipper stå i telefonkö.

Checka in

  • Öppna appen
  • Uppdatera listan genom att dra nedåt på skärmen
  • Välj ställverk
  • Tryck checka in och ange orsak till besöket

Checka ut

  • Öppna appen
  • Det ställverk du är incheckad på har en grön ikon
  • Klicka på önskat ställverk och tryck checka ut
  • Uppdatera kommentarer som du senare ser i historiken

Om du glömmer att checka ut kommer du att påminnas en gång. Detta meddelande får du även när din telefon är låst.

Trygg och säker arbetsplats

För dig som arbetar i ställverk är det tryggt för oss båda att du vistas i en miljö som kräver hög kunskap och försiktighet. Har du inte checkat ut så ringer vi upp dig för att försäkra oss om att du är klar på arbetsplatsen. Kör du appen så påminns du efter 3 timmar att checka ut så vi slipper ringa upp dig.

Ny entreprenör?

Du som nyligen har börjat arbeta på uppdrag av Ellevio behöver kontakta driftcentralen för att få tillgång till appen. Har du arbetat med oss sedan tidigare finns dina uppgifter och vi har skapat ett användarkonto.

Installation av appen

Sök på App Store eller Google Play efter appen som heter Ellevio Entreprenör. Du kan också ladda ner appen direkt via länkarna:

När installationen är klar startar du appen. Här kommer du att registrera ditt telefonnummer. Därefter får du ett sms med en engångskod som är giltig en liten stund. Ange siffrorna i appen för att komma vidare. När appen är igång så kommer du se en lista med ställverk. Ställverken är sorterade i listan och visar den närmsta anläggningen överst.

Tillträdesregler

Tillträdesregler till Ellevios driftrum finns tillgängliga på vår Entreprenörssida.

Se tillträdesregler på Entreprenörssidan

Information från: Ellevio AB, 

sidan uppdaterad 8 april 2024

Hjälpte den här sidan dig?