Laddlösningar

Vi kan förverkliga er elektrifieringsagenda eller hjälpa er att investera i laddsiter genom våra helhetslösningar inom fordonsladdning. Våra lösningar är flexibla och kan anpassas utifrån era specifika behov – idag och över tid.

Elbil laddasMånga företag planerar att elektrifiera sin fordonsflotta, men vet inte hur laddningsproblematiken ska lösas. Om laddning inte är del av er kärnaffär, utan något som bara behöver ”komma på plats”, så kan vi hjälpa er med allt från dimensionering till färdig lösning – och dessutom erbjuda allt som en tjänst genom ett så kallat Charging-as-a-Service-upplägg.

Charging-as-a-Service

Charging-as-a-Service är vår Power-as-a-Service-tjänst inom fordonsladdning, där vi designar, bygger, äger, driftar och underhåller optimerade laddlösningar åt er, som ni sedan abonnerar på. Om samarbetet påbörjas i ett tidigt skede, så kan vi även ansöka om bidrag och sköta processen för markanvisning.

Laddsiter

Laddsiterna kan se väldigt olika ut, beroende på om det är tunga fordon, personbilar eller färjor som ska laddas. Vi designar laddsiten i samråd med er, för att säkerställa att den passar era ändamål. Våra experter hjälper er också att välja rätt utrustning, inte bara för laddare och tillhörande elanläggning, utan för hela den kompletta anläggningen (exempelvis bänkar, väderskydd och belysning). Vi samarbetar med ett flertal välrenommerade tillverkare av hårdvara.

Fördelar med Charging-as-a-Service

  • Ingen startkostnad: Tjänsten gör att ni får tillgång till laddinfrastruktur utan investeringskapital.
  • OpEx istället för CapEX: I stället för att binda kapital i fasta tillgångar, betalas tjänsten som en löpande kostnad.
  • Förutsägbar kostnad: Ni abonnerar på tjänsten till en fast månadskostnad – helt utan tillkommande kostnader.
  • Flexibilitet: Tjänsten är skalbar och kan anpassas efter era behov över tid.

Nyfiken på vad Ellevio Energy Solutions kan göra för er?

Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss.

Tack för visat intresse. Vi kontaktar dig inom kort! 

Information från: Ellevio Energy Solutions AB, 

sidan uppdaterad 8 april 2024

Hjälpte den här sidan dig?

Läs mer