Vill du vara med?

I takt med att samhället behöver mer energi, måste vi bli fler som bygger ut och framtidssäkrar våra elnät. Här kan du läsa mer om hur vi elektrifierar Sverige – och hur du kan hänga med.

Våra spännande jobb

Därför måste vi bli fler

När vi accelererar våra klimatambitioner, blir mer digitala, när industrin och transporterna minskar sina utsläpp, ja då handlar det om att ha tillgång till el. Och när Ellevio, som ansvarar för stora delar av ryggraden i den svenska elförsörjningen, ska bygga infrastrukturen behöver vi blir fler kunniga, kompetenta och drivna medarbetare.

Så bygger vi för en elektrifierad framtid

Smarta elnät revolutionerar vårt samhälle. Runt om i världen pågår just nu stora satsningar på att förnya elnäten. Den nya typen av elnät, de så kallade smarta elnät som även Ellevio håller på att bygga, kommer att förändra sättet vi distribuerar, konsumerar och till och med tänker på el i framtiden.

Få bättre koll på ditt klimatavtryck

Att hålla koll på sin elanvändning är smart, både för ekonomin och för klimatet. Därför har vi skapat en app med en mängd smarta funktioner som hjälper dig att hålla koll på din elanvändning och dess klimatpåverkan.