Tillsammans elektrifierar vi Sverige

Det är dags att öka takten om alla ska kunna leva klimatsmart. Hela samhället behöver elektrifieras. Vi behöver bygga ut, digitalisera och framtidssäkra våra elnät. Och vi behöver bli fler som ser till att Sverige ställer om. Häng med på resan när vi elektrifierar Sverige.

Våra spännande jobb

Smarta elnät - en typ av revolution

Just nu pågår just nu stora satsningar på att förnya och modernisera elnäten. Nya smarta elnät förändrar sättet vi distribuerar, konsumerar och till och med tänker på el i framtiden.

Spännande jobb när framtidens elnät utvecklas

Svenskarnas klimatambitioner ökar, vi blir mer digitala, laddbara och teknikorienterade. Samtidigt som industrin och transporterna snabbt ska minska sina utsläpp - då krävs en trygg tillgång till el och nya kunniga, kompetenta och drivna medarbetare.

"Elektrifieringen är avgörande för klimatomställningen"

- Ellevios vd Johan Lindehag

I vår års- och hållbarhetsredovisning berättar Johan Lindehag om Ellevios roll i klimatomställningen.

Få bättre koll på ditt klimatavtryck

Att hålla koll på sin elanvändning är smart, både för ekonomin och för klimatet. Därför har vi skapat en app med en mängd smarta funktioner som hjälper dig att hålla koll på din elanvändning och dess klimatpåverkan.

Få nyhetsbrev om elbilar och elbilsladdning

Varannan månad skickar vi ut inspirerande artiklar, nyheter och erbjudanden i vårt nyhetsbrev vi kallar Laddat. Vill du få denna information direkt i din e-post?

Anmäl här!

Få nyhetsbrev om solceller

Varannan månad skickar vi ut inspirerande artiklar, nyheter och erbjudanden i vårt nyhetsbrev vi kallar Solguiden. Vill du få denna information direkt i din e-post?

Anmäl här!