Dags för laddplats? Vi hjälper er från start till mål.

Behöver ert företag eller förening hjälp att installera laddplatser för elbilar? Tillsammans med vår samarbetspartner tar vi hand om allt – från första kontakten till att laddplatserna är redo att användas.

ladda_elbil_840x420.png

Så här går det till

 1. Platsbesök.

  Vi träffas hos er och går genom ert behov av laddning samtidigt som vi kontrollerar elsystemet i fastigheten. Det här är också ett utmärkt tillfälle för er att ställa alla frågor ni har kring laddning. Bjud in alla som kan tänkas vara berörda. 

 2. Offert.

  Baserat på den information vi samlat in vid platsbesöket projekterar vi laddinfrastrukturen och tar fram ett förslag på lämplig installation anpassad efter just era förutsättningar och önskemål. Vi presenterar förslaget i en enkel och lättbegriplig offert.

 3. Avtal.

  När vi är överens skickar vi över ett avtal som signeras elektroniskt av bägge parter. 

 4. Uppstartsmöte.

  Efter signering träffas vi för att gå genom installationsprocessen i detalj. Ni kommer då att träffa vår tekniska projektledare som kommer att vara ansvarig under hela processen av er installation. Vid uppstartsmötet presenterar vi också en tidplan för installationens genomförande. 

 5. Installation.

  Vi kommer till er och installerar i enlighet med överenskommen tidplan.

 6. Överlämning.

  När installationen är klar och driftsatt bjuder vi in till ett överlämningsmöte där vi beskriver hur anläggningen och våra tjänster fungerar, samt ger er kontaktinformation till vår tekniska support. Nu är det dags att börja ladda era bilar!

Dags för laddplatser? Vi hjälper er.​

Tillsammans med Eways tar vi hand om allt – från första kontakten till att laddplatserna är redo att användas.​

Vi är intresserade av laddning

Information från

Ellevio Energy Solutions

Information från: Ellevio AB, 

sidan uppdaterad 8 april 2024

Hjälpte den här sidan dig?