Våra sponsringssamarbeten

Syftet med vår sponsring är

  • att engagera oss i lokalsamhället där vi verkar,
  • att visa upp Ellevio som ett företag med starka värderingar samt
  • att förtydliga ansvaret vi tar för utvecklingen av framtidens energisamhälle.

Ellevios samarbeten för ökad jämställdhet

Ellevio tror på ett jämställt samhälle, där kvinnor och män, tjejer och killar ges lika stora möjligheter att syssla med något de brinner för. För att nå dit krävs en jämn könsfördelning – oavsett om det gäller anställda, förebilder eller beslutsfattare – i alla delar av samhället. Vi vill vara med och möjliggöra den förändringen.

Vi har medvetet valt att samarbeta med organisationer med helt andra infallsvinklar och erfarenheter i de här frågorna. Energibranschen har en bit kvar för att nå en jämn könsfördelning och vi behöver bredda kunskapen för att kunna förändra något. Vi behöver ta del av nya perspektiv som leder till proaktiva lösningar och en positiv utveckling för branschen och för samhället i stort.

Våra nya samarbetspartners – Stockholms fotbollförbund, Female Legends och musiklägret Popkollo – arbetar för att skapa förutsättningar för unga tjejer inom fotboll, e-sport och musik. Det är tre områden där det idag är betydligt fler manliga än kvinnliga utövare. Vi hoppas och tror att vårt samarbete kan bidra till att stärka deras verksamhet.

Vi ser framför oss en rad spännande och lärorika aktiviteter under det kommande året, där det långsiktiga målet är att bidra med insikter, attitydförändringar och idéer som leder till ett mer jämställt samhälle och bransch.

Mer om våra samarbetspartners

Stockholms fotbollsförbunds loggaStockholms Fotbollförbund organiserar Stockholms läns fotbollsföreningar och tillsammans med dem startar vi 50/50-fonden, vars syfte är att ge tjejer samma förutsättningar att satsa på sporten de älskar.

 

Female Legnds loggaFemale Legends är ett community för tjejer som e-sportar, vars mål är att tjejer och icke-binära personer ska vara en självklar del av e-sporten och att det ska vara jämställt på proffsscenen.

 

 

Popkollo loggaPopkollo har sedan 2003 samlat tusentals musikintresserade tjejer och transpersoner på flera platser runt om i landet. Målet är att ge en introduktion till musikens värld och skapa en fristad för att utveckla en egen identitet som musiker eller artist. På sikt vill Popkollo uppnå en jämställd musikbransch och i förlängningen ett jämställt samhälle.

Våra sponsringssamarbeten

Här hittar du enkelt länkar till våra samarbeten och kan läsa mer om deras verksamhet:

 

Kontakt gällande sponsring

Vill du veta mer om vår sponsring eller tror att vi skulle kunna samarbeta kring sponsring så kontakta sponsring@ellevio.se