Gör ditt exjobb hos oss!

Vi vill lära känna våra potentiella framtida medarbetare. Vi erbjuder därför möjlighet för dig som är student att skriva ditt exjobb hos oss. Om du gör ditt examensarbete hos oss får du möjlighet att använda dina kunskaper i vår verksamhet och tillsammans med oss arbeta för ett hållbart energisamhälle.

Examenarbeten på Ellevio genomförs utifrån aktuella ämnen som vi ser ett behov av att studera närmare. Vi presenterar olika förslag på examensprojekt på vår hemsida under våren och hösten. Vi erbjuder examensarbeten inom våra områden nät & drift, kund & marknad samt affärsutveckling, IT och hållbarhet. Majoriteten av våra examensarbeten är kopplade till nät & drift.

exjobb_pa_faltet.jpg

Fördelar med exjobb hos oss

För oss är det viktigt att examensarbetet ska vara utvecklade och skapa utbyte för båda parter. Vi erbjuder dig goda förutsättningar till bra handledning och gedigen kompetens inom Ellevio. Genom att göra examensarbete hos oss får du möjlighet att utveckla dina kunskaper och sätta de på prov i verkliga situationer.

Vi erbjuder

  • ett brett kontaktnät
  • en arbetsplats med högt i tak
  • kunniga medarbetare.

Det är även ett sätt för dig som student att lära känna oss som din potentiella framtida arbetsgivare.

Vad önskar vi från dig?

Jo, vi vill att du ska ha ett stort driv, en stor dos nyfikenhet och kreativitet och ett professionellt och ansvarstagande tillvägagångssätt. Vi vill att vi tillsammans ska kunna göra Ellevio ännu bättre.

Intresseanmälan

Anmälan är nu stängd för examensarbete hösten 2021.

Hur är det att gör exjobb på Ellevio?

Läs om upplevelsen att vara student och göra exjobb hos Ellevio.