Webbansvarig

Maila oss Plats: Stockholm eller Karlstad

Användare ikon Avdelning: Brand and Communications

Kalendar ikon Sista ansökningsdag:

Ansök

Vill du vara med och utveckla Ellevios digitala kanaler?

Har du en känsla för vad som väcker intesse och skapar förtroende hos våra målgrupper? Är du intresserad av samhälls- och hållbarhetsfrågor? Då kan vi erbjuda dig ett spännande och utvecklande arbete. Var med när vi elektrifierar Sverige!

Ellevio utvecklar, underhåller och investerar i Sveriges elnät så att det finns trygg tillgång till el idag och i framtiden. Vi är stolta över vårt arbete och arbetar alla tillsammans för att Sverige inte bara ska lysa och fungera - utan för att det ska göra det på ett hållbart sätt.

Pålitlighet, engagemang och utveckling är ledstjärnor i vårt arbete och vi tror på en inkluderande kultur och eftersträvar mångfald i kompetens, kön och personligheter, eftersom vi ser olikheter som en tillgång. Vi har tagit emot utmärkelsen Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och även blivit utnämnda till Karriärföretag 2021 och 2022. Nu söker vi dig som vill vara en del av vårt team inom PR och Marknad i Stockholm eller i Karlstad som Webbansvarig.

Om rollen som Webbansvarig

Du arbetar både strategiskt och operativt med innehållet i våra digitala kanaler, framför allt på vår webbplats ellevio.se. Du har ansvar för att skriva och uppdatera texter och bilder samt målgruppsanpassa innehållet som du publicerar. Du arbetar aktivt med webbinnehållet utifrån användarinsikter, sökmotoroptimering och har ett vakande öga på att hela webben följer våra riktlinjer för grafisk form och tonalitet. Du arbetar proaktivt på egen hand, men ofta tillsammans med kommunikationsfunktionen. Du har många kontaktytor med andra delar av företaget och inom olika projekt inom organisationen.

Om dig

För att du ska passa in och trivas i rollen som Webbansvarig, tror vi att du har en universitetsutbildning inom kommunikation eller annan eftergymnasial utbildning som bedöms likvärdig. Du har även flera års arbetslivserfarenhet inom kommunikation i digitala kanaler. Du har arbetat med Episerver/Optimizely och har goda kunskaper inom SEO, SEM och analys. Bredare erfarenhet från arbete inom kommunikationsområdet är meriterande.

Du är strukturerad och lösningsorienterad, gillar att ta initiativ och tar stort ansvar. Du bygger förtroende genom din kompetens och ditt sätt att vara samt och trivs att samarbeta med andra. Du är en god skribent och bra på att uttrycka dig både på svenska och engelska. Du är van att hantera bilder och behärksar Photoshop.

Delar du våra värderingar?

Om du, som vi drivs av att få vara med och skapa förutsättningar för en hållbar framtid är Ellevio rätt arbetsplats för dig. Känner du igen dig i beskrivningen ovan och vill vara med på vår resa framåt – skicka in ditt CV eller Linkedinprofil senast den 30 juni 2022. Vi avser att tillsätta tjänsten så snart vi hittar en bra match.

Kontakt och information

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Jonatan Björck på jonatan.bjorck@ellevio.se eller på tel. 0725 615 416 eller vår rekryterare Dalina T. Steneros på dalina.tinocosteneros@partners.ellevio.se eller på tel. 0768 601 873.

Vill du veta mer om oss?

Här kan du läsa mer om oss i korthet. Du hittar även här vår historia, bolagsstyrning och finansiell info.

Ansök

Ellevio och medarbetare

Vi har många olika personligheter hos oss, men våra värderingar ger oss en gemensam grund för hur vi beter oss mot varandra, våra kunder och partners. Vår medarbetarprofil beskriver våra värderingar och vilka beteenden som är viktiga för att du ska trivas hos oss.

Vår medarbetarprofil