Teamlead Backend utvecklare till Ellevios onlinelösningar

Maila oss Plats: Stockholm eller Karlstad

Användare ikon Avdelning: Business Solutions

Kalendar ikon Sista ansökningsdag:

Ansök

Välkommen till oss som Backend Lead utvecklare
Gillar du nyutveckling och en vardag full med utmaningar, variation och flexibilitet? Vill du bli en del av en högaktuell, trygg och viktig framtidsbransch? Vill du dessutom slippa fokusera på teknisk skuld och istället arbeta med en framtidssäker, molnbaserad webbplattform med modern arkitektur - då är det dig vi vill jobba med!

Vill du vara med och elektrifiera Sverige?
På Ellevio är vi stolta över vårt arbete och arbetar tillsammans för att Sverige inte bara ska lysa och fungera - utan för att det ska göra det på ett hållbart sätt. Vi har tagit emot utmärkelsen för Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vi har även blivit utnämnda till Karriärföretag 2021 och 2022. Nu söker vi dig som vill vara en del av vårt Online Delivery Team som Backend Lead utvecklare.

Hos oss kommer du ställas in för roliga utmaningar och få ta del av en varierande vardag där vi vill att du tar lead för vår onlineutvecking. Tillsammans ska vi fortsätta med att bygga upp vårt fantastiska onlineteam och för att bli ännu bättre på kreativa digital produkter är du en viktig byggsten. Teamet ansvarar för nyutveckling, förvaltning och förbättring av Ellevios olika onlinelösningar. Du kommer själv att arbeta som utvecklare men också ta ansvar för och fokusera på att leda teamet och ta stort ansvar för den tekniska lösningen i vårt agila team där kreativitet och innovationta uppskattas.

Vi ser gärna att du:
Har flera års erfarenhet av systemutveckling
Har goda kunskaper i C#/.NET
Är certifierad, Content Cloud Developer (Optimizely/EPIServer)

Det är grymt om du har kunskap om:
Tekniska strategier och koncept
API-utveckling
Javascript, CSS, HTML
DevOps, Azure
HighChart
Vue

 

Flytande i svenska, både tal och skrift, är ett krav för tjänsten.

Kontakt och information

Känner du igen dig i beskrivningen ovan och vill vara med på vår resa framåt? Skicka in din ansökan senast  2023-01-15. Urval kommer att ske löpande varför tillsättning kan komma att ske innan ansökningstiden är slut.

För frågor om tjänsten kontaktas med fördel rekryterande chef Mia Jedborn på mia.jedborn@ellevio.se.  Vid frågor gällande ansökningsprocessen kontakta Ellevios rekryterare Pauline Karlsson på pauline.karlsson@ellevio.se.

Då vi är en säkerhetsklassad verksamhet genomför vi alltid bakgrundskontroller på samtliga slutkandidater. Kontakta vår rekryterare om du vill ha mer information om våra bakgrundskontroller.

 

Vill du vet mer om oss?

Här kan du läsa mer om oss i korthet. Du hittar även här vår historia, bolagsstyrning och finansiell info.

Ansök

Vår medarbetarprofil

Vi har många olika personligheter hos oss, men våra värderingar ger oss en gemensam grund för hur vi beter oss mot varandra, våra kunder och partners. Vår medarbetarprofil beskriver våra värderingar och vilka beteenden som är viktiga för att du ska trivas hos oss.

Karriärföretag 2020, 2021, 2022