Underhållsingenjör regionnätsledningar

Maila oss Plats: Stockholm

Användare ikon Avdelning: Asset Management and Operation

Kalendar ikon Sista ansökningsdag:

Ansök

Vi är ett av Sveriges största elnätsbolag och tillsammans fortsätter vi att elektrifiera Sverige. Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du? Hos oss blir du en del av en trygg och viktig framtidsbransch samtidigt som du får möjlighet att göra skillnad, växa som individ och ha riktigt kul på vägen!

Om rollen som Underhållsingenjör ledningar och kablar

Vi söker nu en självgående och engagerad Underhållsingenjör för regionnätsledningar som vill vara med och utveckla vår verksamhet och som trivs med att ha omväxlande arbetsuppgifter. Som Underhållsingenjör ingår du i gruppen Nätförvaltning i Stockholm som har i uppdrag att förvalta och underhålla hela Ellevios nät i Storstockholm.

I rollen som Underhållsingenjör för regionnätsledningar kommer du arbeta med planering av underhåll av kablar 36 - 400 kV, tunnlar och 220 kV luftledning. Utöver detta ingår att arbeta med koordinering av entreprenörer och beredskapsresurser vid störningar, hålla kontakt med olika intressenter vid byggprojekt och investeringar, medverkan vid upphandling av t.ex. reparationsavtal samt agera teknikstöd till våra byggprojekt och vår nätutveckling.

Då vi alltid vill utveckla våra arbetssätt kommer även en del av ditt arbete vara att se över våra nuvarande metoder för underhåll, identifiera förbättringsåtgärder och driva förbättringsprojekt.

”Arbetet som Underhållsingenjör ger möjlighet att påverka utformning och driftsäkerhet av en samhällskritisk infrastruktur”, beskriver Tommie Lindquist, Chef Nätförvaltning.

Vem är du?

Som Underhållsingenjör regionnätsledningar hamnar ibland i situationer då målkonflikter uppstår mellan olika samhällsintressen, då krävs att du är trygg, lösningsorienterad och har god samarbetsförmåga för att komma till en lösning som är bra för alla parter.  

Vi söker dig som har:

  • Teknisk utbildning
  • Erfarenhet av att leda och driva projekt
  • Några års erfarenhet av arbete med/och kunskap om kablar och kabeltyper 36 - 400 kV
  • Kunskap om hur kabelsystemets delar hanteras vid förläggning och underhåll
  • Kunskap om elkraftsystem och dess drift

Det är meriterande om du har erfarenhet från:

  • Drift och underhåll på regionnät eller stamnät
  • Praktiskt arbete med hantering/underhåll av kablar 36 - 400 kV

Vilka är vi?

Vi utvecklar, underhåller och investerar i Sveriges elnät så att det finns trygg tillgång till el idag och i framtiden. Vi är stolta över vårt arbete och arbetar alla tillsammans för att Sverige inte bara ska lysa och fungera - utan för att det ska göra det på ett hållbart sätt.

Vi har tagit emot utmärkelsen Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och även blivit utnämnda till Karriärföretag 2021, 2022 och 2023. Hos oss får du unika möjligheter att både påverka företaget i stort och din egen karriär. Vi är glada för att en stor del av våra anställda gör karriär internt. Här kan du möta några av våra medarbetare.

Våra värderingar; pålitlighet, engagemang och utveckling fungerar som vår kompass och vägleder oss i vår dagliga verksamhet, i varje möte och samtal, i enkla och svåra situationer. Mångfald och inkludering är en förutsättning för att vi ska lyckas med att nå våra mål. Vi ser olikheter som en tillgång och därför arbetar vi aktivt med att öka mångfalden bland våra medarbetare.

Vårt erbjudande till dig

Här kan du läsa om vårt erbjudande till våra medarbetare. Det är viktigt för oss att medarbetare trivs, känner engagemang och drivs av viljan att kontinuerligt lära nytt och utvecklas. Endast då kan vi tillsammans nå vår vision om en ljus och hållbar framtid.

Kontakt och information

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Tommie Lindquist på tommie.lindquist@ellevio.se eller på tel. 073-302 94 44 eller vår rekryterare Pauline Karlsson på pauline.karlsson@ellevio.se eller på tel. 070 289 49 90. Känner du igen dig i beskrivningen ovan och vill vara med på vår resa framåt – skicka in ditt CV eller Linkedinprofil senast den 2023-03-27. Vi avser att tillsätta tjänsten så snart vi hittar en bra match.  

Då vi är en säkerhetsklassad verksamhet genomför vi alltid bakgrundskontroller på samtliga slutkandidater. Kontakta vår rekryterare om du vill ha mer information om våra bakgrundskontroller.

Tjänsten är säkerhetsklassad. I enlighet med säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs registerkontroll och säkerhetsintervju innan anställning.

 

Ansök

Vår medarbetarprofil

Vi har många olika personligheter hos oss, men våra värderingar ger oss en gemensam grund för hur vi beter oss mot varandra, våra kunder och partners. Vår medarbetarprofil beskriver våra värderingar och vilka beteenden som är viktiga för att du ska trivas hos oss.

Karriärföretag 2020, 2021, 2022