Underhållsingenjör

Maila oss Plats: Stockholm

Användare ikon Avdelning: Asset Management and Operation

Kalendar ikon Sista ansökningsdag:

Ansök

 Vi är ett av Sveriges största elnätsbolag och tillsammans fortsätter vi att elektrifiera Sverige. Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du? Hos oss blir du en del av en trygg och viktig framtidsbransch samtidigt som du får möjlighet att göra skillnad, växa som individ och ha riktigt kul på vägen!

Vad vi erbjuder dig som Underhållsingenjör

Som Underhållsingenjör ingår du i gruppen Nätförvaltning i Stockholm. Nätförvaltning har i uppdrag att förvalta och underhålla hela Ellevios nät i Storstockholm.

I rollen som Underhållsingenjör kommer du arbeta med planering, beställning, budgetering och uppföljning av förebyggande underhåll på Ellevios lokalnätsanläggningar. Du kommer att ansvara för ett eller flera geografiska områden där du även kommer att analysera och identifiera behovet av underhållsåtgärder samt föreslå reinvesteringar i lokalnätet.

Då vi alltid vill utveckla våra arbetssätt kommer även en del av ditt arbete vara att se över våra nuvarande metoder för underhåll, identifiera förbättringsåtgärder och driva förbättringsprojekt.

Vem är du ?

För att trivas i rollen som Underhållsingenjör behöver du vara trygg i dig själv och drivas av nya utmaningar som kräver problemlösningsförmåga. Du trivs med att arbeta systematiskt och strukturerat samt är van vid att ta egna initiativ. På Ellevio gillar vi att arbeta tillsammans och värdesätter därmed din förmåga att arbeta i lag och att skapa goda relationer, internt såväl som externt. Du har en god förmåga att uttrycka dig på svenska i såväl tal som skrift.

Till rollen som Underhållsingenjör söker vi dig som:

  • Har en teknisk utbildning med inriktning elkraft eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Har ett par års erfarenhet av liknande arbete.
  • Har erfarenhet av att analysera och identifiera underhållsbehov och det är ett plus om du har erfarenhet av planering och beställning av tjänster.
  • Gärna har praktisk erfarenhet av underhåll och ledningar.

För den här tjänsten är B-körkort ett krav.

Vilka är vi?

Vi utvecklar, underhåller och investerar i Sveriges elnät så att det finns trygg tillgång till el idag och i framtiden. Vi är stolta över vårt arbete och arbetar alla tillsammans för att Sverige inte bara ska lysa och fungera - utan för att det ska göra det på ett hållbart sätt.

Vi har tagit emot utmärkelsen Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och även blivit utnämnda till Karriärföretag 2021, 2022 och 2023. Hos oss får du unika möjligheter att både påverka företaget i stort och din egen karriär. Vi är glada för att en stor del av våra anställda gör karriär internt. Här kan du möta några av våra medarbetare.

Våra värderingar; pålitlighet, engagemang och utveckling fungerar som vår kompass och vägleder oss i vår dagliga verksamhet, i varje möte och samtal, i enkla och svåra situationer. Mångfald och inkludering är en förutsättning för att vi ska lyckas med att nå våra mål. Vi ser olikheter som en tillgång och därför arbetar vi aktivt med att öka mångfalden bland våra medarbetare.

Vårt erbjudande till dig

Här kan du läsa om vårt erbjudande till våra medarbetare. Det är viktigt för oss att medarbetare trivs, känner engagemang och drivs av viljan att kontinuerligt lära nytt och utvecklas. Endast då kan vi tillsammans nå vår vision om en ljus och hållbar framtid.

Kontakt och information

Vid frågor gällande tjänsten kontakta rekryterande chef Anders O. Östlund  eller på tel. 070 917 92 40. Vid frågor gällande ansökningsprocessen kontakta Ellevios rekryterare Pauline Karlsson på pauline.karlsson@ellevio.se eller på tel. 070 283 49 90.

Känner du igen dig i beskrivningen ovan och vill vara med på vår resa framåt – skicka in ditt CV eller Linkedinprofil senast den 9/1 2023. Vi avser att tillsätta tjänsten så snart vi hittar en bra match.  

Tjänsten är säkerhetsklassad. I enlighet med säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs registerkontroll och säkerhetsintervju innan anställning.

 

Ansök

Vår medarbetarprofil

Vi har många olika personligheter hos oss, men våra värderingar ger oss en gemensam grund för hur vi beter oss mot varandra, våra kunder och partners. Vår medarbetarprofil beskriver våra värderingar och vilka beteenden som är viktiga för att du ska trivas hos oss.

Karriärföretag 2020, 2021, 2022