Underhållsingenjör nätstationer

Maila oss Plats: Stockholm

Användare ikon Avdelning: Asset Management and Operation

Kalendar ikon Sista ansökningsdag:

Ansök

Är du redo för att hänga med på vår spännande resa? Ellevio är ett av Sveriges största elnätsbolag och tillsammans fortsätter vi att elektrifiera Sverige. Hos oss är du en del av en trygg och viktig framtidsbransch samtidigt som du får möjlighet att göra skillnad, växa som individ och ha riktigt kul på vägen! Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?

Om rollen som Underhållsingenjör Nätstationer

Som Underhållsingenjör ingår du i gruppen Nätförvaltning Stationer i Stockholm. Nätförvaltning har i uppdrag att förvalta och underhålla hela Ellevios nät i Storstockholm.

I rollen som Underhållsingenjör nätstationer kommer du arbeta med planering, beställning, budgetering och uppföljning av förebyggande underhåll på Ellevios lokalnätsanläggningar. Du kommer att ansvara för alla nätstationer i alla geografiska områden som är från 800 kVA och uppåt. Du även kommer att analysera och identifiera behovet av underhållsåtgärder samt föreslå reinvesteringar i lokalnätet.

Att vara underhållsingenjör nätstationer innebär också att du får en nära inblick i, och får vara med och följa hur vi bygger och arbetar med smarta elnät samt nätstationer. Då vi alltid vill utveckla våra arbetssätt kommer även en del av ditt arbete vara att se över våra nuvarande metoder för underhåll, identifiera förbättringsåtgärder och driva förbättringsprojekt.

Vem är du ?
För att trivas i rollen som Underhållsingenjör behöver du vara trygg i dig själv och drivas av nya utmaningar som kräver problemlösningsförmåga. Du trivs med att arbeta systematiskt och strukturerat samt är van vid att ta egna initiativ. På Ellevio gillar vi att arbeta tillsammans och värdesätter därmed din förmåga att arbeta i lag och att skapa goda relationer, internt såväl som externt. Du har en god förmåga att uttrycka dig på svenska i såväl tal som skrift.

Till rollen som Underhållsingenjör söker vi dig som:

  • Har en högskole- eller civilingenjörsexamen med inriktning elkraft
  • Har ett par års erfarenhet av att identifiera och analysera underhållsbehov
  • Det är ett plus om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med analyser och tillämpa dessa i underhållsarbetet
  • Det är ett plus om du har erfarenhet av planering och beställning av tjänster.

För den här tjänsten är B-körkort ett krav.

Ellevio som arbetsgivare
Det är viktigt för oss att medarbetare trivs, känner engagemang och drivs av viljan att kontinuerligt lära nytt och utvecklas. Endast då kan vi tillsammans nå vår vision om en ljus och hållbar framtid. Hos oss får du unika möjligheter att både påverka företaget i stort och din egen karriär. Ett fint bevis på det är att vi mottagit utmärkelsen Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och även blivit utnämnda till årets Karriärföretag 2021, 2022 och 2023. 

Ta reda på mer!

Bra för dig att veta! 

Vi vill tillsätta våra tjänster så snart vi hittar en bra match och därför rekommenderar vi dig att inte vänta med att skicka in din ansökan. Gillar du det du har läst hittills och vill vara med på vår resa framåt – skicka in ditt CV eller Linkedinprofil senast den 15 Juni. 

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Paola Phillippi på paola.phillippi@ellevio.se eller på tel. 0705096672 eller vår rekryterare på gabriella.boumadi@ellevio.se eller på tel. 0708134586.

Då vi är en säkerhetsklassad verksamhet genomför vi alltid bakgrundskontroller på samtliga slutkandidater. Kontakta vår rekryterare om du vill ha mer information om våra bakgrundskontroller.

Tjänsten är säkerhetsklassad. I enlighet med säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs registerkontroll och säkerhetsintervju innan anställning.

 

 

Ansök

Vår medarbetarprofil

Vi har många olika personligheter hos oss, men våra värderingar ger oss en gemensam grund för hur vi beter oss mot varandra, våra kunder och partners. Vår medarbetarprofil beskriver våra värderingar och vilka beteenden som är viktiga för att du ska trivas hos oss.

Karriärföretag 2020, 2021, 2022