Underhållsingenjör Nätförvaltning Mellansverige

Maila oss Plats: Karlstad och Kungsbacka

Användare ikon Avdelning: Asset Management and Operation

Kalendar ikon Sista ansökningsdag:

Ansök

Vill du vara med och bidra till att ett hållbart samhälle blir verklighet? Vi utvecklar, underhåller och investerar i Sveriges elnät så att det finns trygg tillgång till el idag och i framtiden. Vi är stolta över vårt arbete och arbetar alla tillsammans för att Sverige inte bara ska lysa och fungera - utan för att det ska göra det på ett hållbart sätt.

Pålitlighet, engagemang och utveckling är ledstjärnor i vårt arbete och vi tror på en inkluderande kultur och eftersträvar mångfald i kompetens, kön och personligheter, eftersom vi ser olikheter som en tillgång. I år tog vi emot utmärkelsen för Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vi har även blivit utnämnda till Karriärföretag 2021 och 2022. Nu söker vi dig som vill vara en del av vårt team på Avhjälpande underhåll med Ellevios nät i mellansverige som ansvarsområde.

Om rollen som underhållsingenjör

I rollen som underhållsingenjör arbetar du både strategiskt och operativt med ansvar primärt för delar av det avhjälpande underhållet inom Ellevios lokalnät i Mellansverige.

Rollen omfattar aktiviteter från att ta emot ärenden kring brister i vårt nät, definiera omfattning av åtgärder till att avropa åtgärd av våra ramavtalsentreprenörer. Du kommer främst att jobba med vårt lokalnät men även med regionnätet i mindre omfattning. Du jobbar nära våra underhållsplanerare, projektledare, verksamhetens anläggningsägare samt underhållsingenjörer på vår driftcentral.

Vi erbjuder dig ett arbete med stort eget ansvar som sträcker sig över en stor geografi. Du blir en del av ett team som strävar efter att vara föregångare i branschen och som satsar på att utveckla både medarbetare och arbetsmetoder. Hos oss får du vara med i hela kedjan från idé till innovation, jobba med kollegor med bred kompetens och utvecklas med uppgiften. Stationeringsort är företrädesvis Karlstad men även någon utav övriga orter där vi har kontor idag är möjliga stationering: Kungsbacka, Tanumshede, Arvika, Mora, Borlänge, Idre eller Arbrå. Vi erbjuder också möjligheten att arbeta hemifrån i stor utsträckning. I rollen förekommer resor i begränsad omfattning inom våra nätområden.

Om dig

För denna roll behöver du ha en teknisk gymnasieutbildning inom elkraftteknik, alternativt högskoleutbildning med samma inriktning eller införskaffat dig motsvarande kompetens genom arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet av elnät, underhåll, serviceverksamhet samt gärna praktisk erfarenhet av investeringar och underhåll av elnät. B-körkort är ett krav.

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering. För att trivas i rollen som underhållsingenjör behöver du vara resultatorienterad och tycka om att arbeta självständigt med eget ansvar. Du håller dig uppdaterad inom ditt område och vill gärna lära dig nya saker och har ett lösningsorienterat arbetssätt.

För denna tjänst behöver du kunna kommunicera obehindrat på svenska i såväl tal som skrift.

Kontakt och information

Känner du igen dig i beskrivningen ovan och vill vara med på vår resa framåt? Skicka in din ansökan senast 2022-02-06. Urvalet kommer att ske löpande. Vi avser att tillsätta tjänsten så snart vi hittar en bra match.

Vid frågor gällande tjänsten kontakta rekryterande chef Daniel Sköld på tel. 070 220 89 13 eller via e-post på daniel.skold@ellevio.se. Vid frågor gällande ansökningsprocessen kontakta Ellevios rekryterare Marcela M Eneroth på marcela.eneroth@partners.ellevio.se eller på tel. 070 662 64 57.

Vill du veta mer om oss?

Här kan du läsa mer om oss i korthet. Du hittar även här vår historia, bolagsstyrning och finansiell info.

Ansök

Vårt mål är att Ellevio ska vara ett attraktivt företag.

Våra medarbetare arbetar varje dag med att utveckla samhället och forma framtidens energisystem. Det är viktigt för oss att medarbetare trivs, känner engagemang och drivs av viljan att kontinuerligt lära nytt och utvecklas.

Vårt erbjudande