System Manager Market Automation

Maila oss Plats: Stockholm

Användare ikon Avdelning: Business Solutions

Kalendar ikon Sista ansökningsdag:

Ansök

Vill du vara med och bidra till att ett hållbart samhälle blir verklighet? Vi utvecklar, underhåller och investerar i Sveriges elnät så att det finns trygg tillgång till el idag och i framtiden. Vi är stolta över vårt arbete och arbetar alla tillsammans för att Sverige inte bara ska lysa och fungera - utan för att det ska göra det på ett hållbart sätt.

Pålitlighet, engagemang och utveckling är ledstjärnor i vårt arbete och vi tror på en inkluderande kultur och eftersträvar mångfald i kompetens, kön och personligheter, eftersom vi ser olikheter som en tillgång. Vi har tagit emot utmärkelsen Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och även blivit utnämnda till Karriärföretag 2021 och 2022. Nu söker vi dig som vill vara en del av vårt team inom Business Solution i Stockholm som System Manager Market Automation.

Om rollen som System Manager Market Automation

Vi har en tydlig vision att utveckla och leverera en ännu bättre kundupplevelse för våra kunder. Vi har precis tagit steget att utveckla relationen med nya verktyg och strategier för ökad kundupplevelse. Du kommer vara ansvarig för förvaltning av de IT-system och lösningar vi har etablerat. Vårt team består av ett gäng erfarna och engagerade kollegor som arbetar med förvaltning och testning av bland annat våra kundnära system.

Som förvaltningsansvarig för området kundhantering kommer du ansvara för förvaltning och operativ drift av vårt system för Market Automation. Du kommer arbeta nära verksamheten med att utveckla och förbättra systemet.

I rollen ingår även att:

  • Ansvara för att de dagliga IT service-supportprocesserna fungerar samt att servicenivåer gällande tillgänglighet, kapacitet och kontinuitet följs
  • Rapportera status till operativ IT-chef enligt överenskomna tidsramar
  • Stötta övrig systemförvaltning vid behov samt att aktivt arbeta med att förbättra arbetssätt och processer som används inom förvaltningsteamet
  • Hålla sig informerad om utveckling inom aktuellt expertisområde

Om dig

För att du ska passa och trivas i rollen som System Manager Market Automation har du en akademisk utbildning inom IT eller motsvarande samt ett par års erfarenhet inom området.

Du har även erfarenhet av systemförvaltning enligt ITIL ramverket eller motsvarande.

Goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Som person ser vi att du är strukturerad, analytisk och effektiv i ditt arbete. Vidare är du lösningsorienterad och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Eftersom du samarbetar mycket med övriga team har du god samarbetsförmåga och motiveras av att jobba i grupp.

Delar du våra värderingar?

Om du, som vi drivs av att få vara med och skapa förutsättningar för en hållbar framtid är Ellevio rätt arbetsplats för dig. Känner du igen dig i beskrivningen ovan och vill vara med på vår resa framåt – skicka in ditt CV eller Linkedinprofil senast den 2 oktober. Vi avser att tillsätta tjänsten så snart vi hittar en bra match.

Kontakt och information

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Nils Larsson på nils.larsson@ellevio.se eller på tel. 070-3445721 eller vår rekryterare Fatou Thunblad på fatou.thunblad@ellevio.se.

Då vi är en säkerhetsklassad verksamhet genomför vi säkerhetsprövning med registerkontroll och säkerhetsintervju innan anställning enligt Säkerhetsskyddslagen (2018:585).

Vill du veta mer om oss?

Här kan du läsa mer om oss i korthet. Du hittar även här vår historia, bolagsstyrning och finansiell info.

Ansök

Ellevio och medarbetare

Vi har många olika personligheter hos oss, men våra värderingar ger oss en gemensam grund för hur vi beter oss mot varandra, våra kunder och partners. Vår medarbetarprofil beskriver våra värderingar och vilka beteenden som är viktiga för att du ska trivas hos oss.

Vår medarbetarprofil