Superanvändare inom RPA

Maila oss Plats: Stockholm

Användare ikon Avdelning: Customer and Market

Kalendar ikon Sista ansökningsdag:

Ansök

Vill du vara med och bidra till att ett hållbart samhälle blir verklighet? Vi utvecklar, underhåller och investerar i Sveriges elnät så att det finns trygg tillgång till el idag och i framtiden. Vi är stolta över vårt arbete och arbetar alla tillsammans för att Sverige inte bara ska lysa och fungera - utan för att det ska göra det på ett hållbart sätt.

Pålitlighet, engagemang och utveckling är ledstjärnor i vårt arbete och vi tror på en inkluderande kultur och eftersträvar mångfald i kompetens, kön och personligheter, eftersom vi ser olikheter som en tillgång. I år tog vi emot utmärkelsen för Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vi har även blivit utnämnda till Karriärföretag 2021. Nu söker vi dig som vill vara en del av vår anslutningsenhet i rollen som Superanvändare inom RPA-förvaltning.

Anslutningsenheten servar privatkunder och företag med nya anslutningar och förändringar i befintliga anslutningar till elnätet. Vi arbetar ständigt med ökad digitalisering och utveckling av processer och tjänster kopplat till området.

RPA inom Ellevio

Ellevio har arbetat med RPA i ca 4 år och befinner sig just nu i en uppskalningsfas. Utvecklingen sker decentraliserat med hjälp av utvecklare och förvaltare inom respektive del av verksamheten. Rollen som Superanvändare inom RPA-förvaltning ingår organisatoriskt i ett av våra anslutningsteam men också i ett flertal virtuella team som till exempel RPA-teamet på Anslutning (bestående av RPA-utvecklare och RPA-förvaltare) på ca 6 personer samt RPA-teamet på Ellevio där samtliga som arbetar med RPA på ca 15 personer ingår.

Vad vi erbjuder dig i rollen som Superanvändare inom RPA-förvaltning

Ellevio befinner sig på en spännande tillväxtresa där tillgången på säker och hållbar el är avgörande för en klimatsmart samhällsutveckling med elektrifiering av många branscher och verksamheter.

Rollen som Superanvändare inom RPA-förvaltning är både utvecklande och utmanande då förändrings- och automationstakten inom anslutningsverksamheten är hög. Ett stort antal RPA-processer finns att förvalta, och nya processer står på tur att produktionsättas. Som Superanvändare inom RPA-förvaltning får du möjlighet till ett stort eget ansvarsområde som består av redan utvecklade RPA-processer. Du arbetar med övervakning, vidareutveckling och förbättring av dessa, men får också möjlighet att delta i nyutveckling.

Du ansvarar för:

  • Vidareutveckling och förvaltning av befintliga processer.
  • Avvikelsehantering och monitorering i BluePrism samt även i andra delar av processen.
  • Koordinerande roll för övriga deltids-Superanvändare inom RPA-förvaltning inom Anslutning, etablera gemensamma arbetssätt.
  • Stötta kollegor med support inom BluePrism.
  • Hålla grundläggande utbildning inom RPA vid behov.
  • Samarbeta med övriga förvaltare och utvecklare inom Ellevio.
  • Stötta vid överlämning av nya RPA-processer till förvaltning.
  • Delta i testning av befintliga RPA-processer i samband med releaser/förändringar i kringliggande system.

Ellevio är ett värderingsstyrt företag där våra ledare och medarbetare föregår med gott exempel genom att agera enligt våra värderingar. Vi strävar alltid efter att förbättra vår kollektiva förmåga för att vi vet att tillsammans blir vi bättre.

Vi växer snabbt och kan därför erbjuda goda möjligheter till utveckling inom antingen RPA, processutveckling eller inom andra områden beroende på intresse och kompetens.

Om dig

För att lyckas och trivas i rollen som Superanvändare inom RPA-förvaltning har du antingen god kunskap om anslutningsprocessen samt ett stort intresse för RPA och BluePrism eller så har du arbetat med avvikelsehantering och monitorering i BluePrism och är intresserad av att lära dig mer om elnät och hur elnätsanslutningar går till. Med tiden kommer du att vara en nyckelspelare i vår fortsatta utvecklingsresa.

Du är vetgirig och intresserad av ditt område, du håller dig uppdaterad inom RPA, trender och nyheter. Du trivs i rollen som specialist och besitter god kommunikativ förmåga, vilket för oss innebär att du anpassar din retorik och ditt budskap beroende på mottagare. Du kommunicerar med lätthet både på svenska och engelska såväl muntligt som skriftligt. Vidare trivs du med att arbeta i team och har lätt för att skapa kontakter. Du är lösningsorienterad, bibehåller ett gott humör ända fram till deadline och besitter en god analytisk förmåga.

Som person drivs du av att leverera affärsnytta och av att vara del av omställningen till ett tjänstesamhälle där människor fokuserar på mer kvalificerade uppgifter och samarbetar på ett smart sätt tillsammans med robotar.

Delar du våra värderingar?

Om du, som vi drivs av att få vara med och skapa förutsättningar för en hållbar framtid är Ellevio rätt arbetsplats för dig. Känner du igen dig i beskrivningen ovan och vill vara med på vår resa framåt – skicka in ett kort brev om dig själv och varför du är rätt för rollen och ditt CV senast den 2022-02-10. Vi avser att tillsätta tjänsten så snart vi hittar en bra match.  

Kontakt och information

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Marcus Palmquist på marcus.palmquist@ellevio.se eller på tel. 072 538 5032 eller vår rekryterare Marcela M Eneroth på marcela.eneroth@partners.ellevio.se eller på tel. 070 662 64 57

Vi har gjort vårt val kring annonseringsalternativ för rekryteringsprocessen och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Vill du veta mer om oss? Här kan du läsa mer om oss i korthet. Du hittar även här vår historia, bolagsstyrning och finansiell info.

Ansök

Vårt mål är att Ellevio ska vara ett attraktivt företag.

Våra medarbetare arbetar varje dag med att utveckla samhället och forma framtidens energisystem. Det är viktigt för oss att medarbetare trivs, känner engagemang och drivs av viljan att kontinuerligt lära nytt och utvecklas.

Vårt erbjudande