Strategisk Inköpare Entreprenad

Maila oss Plats: Stockholm eller Karlstad

Användare ikon Avdelning: Asset Management and Operation

Kalendar ikon Sista ansökningsdag:

Ansök

Vill du vara med och bidra till att ett hållbart samhälle blir verklighet? Vi utvecklar, underhåller och investerar cirka 3-4 miljarder varje år för att utveckla, underhålla och digitalisera våra elnät så att det finns trygg tillgång till el idag och i framtiden. Ellevio som arbetsgivare eftersträvar mångfald i kompetens, kön och personligheter eftersom vi ser olikheter som en tillgång. I år tog vi emot utmärkelsen för Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vi har även blivit utnämna till karriärföretag både 2021 och 2022. Nu söker vi dig som vill vara en del av vårt team inom Entreprenadupphandling i Stockholm eller Karlstad som Strategisk Inköpare.

Ellevio tar ett samhällsansvar och vi drivs av att skapa framtidens elnät. Vi är stolta över vårt arbete och vi arbetar alla tillsammans för att Sverige inte bara ska lysa - utan för att det ska lysa hållbart. Vi är ett värderingsstyrt företag där våra ledare och medarbetare föregår med gott exempel genom att agera enligt våra värderingar. Vi strävar alltid efter att förbättra vår kollektiva förmåga för att vi vet att tillsammans blir vi bättre.

Om du, precis som vi drivs av att påverka och forma framtidens hållbara energisamhälle kanske det här kan vara rätt tjänst för dig!

Vad vi erbjuder dig som Strategisk Inköpare

Teamet inom Entreprenadupphandling arbetar strategiskt och långsiktigt med att planera och genomföra upphandlingar inom olika kategorier, såsom ny- eller ombyggnationer av stationer/ställverk, kabelförläggningar, luftledning och anslutning till vindkraft. Som Inköpare av entreprenader arbetar du främst med uppköp i projektform där planering, förhandling och kontraktsskrivning genomförs i samarbete med en projektgrupp, vartefter ekonomisk uppföljning av avtal, entreprenader och övergripande kostnader tillkommer.

Du arbetar strategiskt med kategoristyrning, leverantörsutveckling och med hållbarhetsfrågor, vilket berör frågor inom miljö, säkerhet och jämställdhet. Du tillhör teamet inom Entreprenadupphandling, vilket är det största teamet inom Inköp, som idag består av fem personer.

Som Inköpare hos oss ges du möjlighet att arbeta på en dynamisk, modern arbetsplats och med stora utvecklingsmöjligheter. Du får arbeta på ett företag med stort fokus på värderingar och kultur och som är i en spännande utvecklingsresa med stora investeringar framöver.

Om dig

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom teknik, ekonomi, juridik eller annan relevant inriktning. Du har minst 3 års arbetslivserfarenhet av upphandling inom infrastrukturområdet eller annan liknande bransch som genomför stora investeringsprojekt och entreprenader. Vidare har du erfarenhet av entreprenadjuridik i entreprenörs- eller beställarled samt van att arbeta på projektbasis.

För denna tjänst behöver du ha mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet från bygg-, mark- och anläggnings- eller infrastrukturverksamhet. Det är även meriterande om du har erfarenhet av LUF eller LOU.

Delar du våra värderingar?

Om du, som vi drivs av att få vara med och skapa förutsättningar för en hållbar framtid är Ellevio rätt arbetsplats för dig är du välkommen med din ansökan snarast dock senast den 2022-01-23. Urvalet kommer att ske löpande. Vi avser att tillsätta tjänsten så snart vi hittar en bra match.vser att tillsätta tjänsten så snart vi hittar en bra match.

Kontakt och information

Vid frågor gällande tjänsten kontakta rekryterande chef Eric Coulibaly på 070 965 20 74 eller eric.coulibaly@ellevio.se. Vid frågor gällande ansökningsprocessen kontakta Ellevios rekryterare Marcela M Eneroth på marcela.eneroth@partners.ellevio.se eller på tel. 076 62 64 57.

Tjänsten är säkerhetsklassad. I enlighet med säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs registerkontroll och säkerhetsintervju innan anställning.

Vill du veta mer om oss?

Här kan du läsa mer om oss i korthet. Du hittar även här vår historia, bolagsstyrning och finansiell info.

Ansök

Vårt mål är att Ellevio ska vara ett attraktivt företag.

Våra medarbetare arbetar varje dag med att utveckla samhället och forma framtidens energisystem. Det är viktigt för oss att medarbetare trivs, känner engagemang och drivs av viljan att kontinuerligt lära nytt och utvecklas.

Vårt erbjudande