Driftingenjör

Maila oss Plats: Stockholm

Användare ikon Avdelning: Asset Management and Operation

Kalendar ikon Sista ansökningsdag:

Ansök

Är du redo för att hänga med på vår spännande resa? Ellevio är ett av Sveriges största elnätsbolag och tillsammans fortsätter vi att elektrifiera Sverige. Hos oss är du en del av en trygg och viktig framtidsbransch samtidigt som du får möjlighet att göra skillnad, växa som individ och ha riktigt kul på vägen! Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?

Nu söker vi dig som vill vara en del av vårt team inom Nätförvaltning i Stockholm som driftingenjör. 

Om rollen som Driftingenjör:

Som driftingenjör blir du specialist på våra stationer i Stockholm. I rollen som driftingenjör kommer du ha ansvaret för beställning samt uppföljning av de underhållsåtgärder som genomförs löpande, du kommer även få leda mindre underhållsprojekt. Vilket innebär att du ibland även kommer få agera tekniskt stöd till våra projektledare och entreprenörer i olika projekt när det gäller anläggningarnas funktionalitet och uppbyggnad. Som driftingenjör ingår det även särskild kontroll av våra anläggningar, vilka genomförs regelbundet och du kommer tillsammans med kollegor arbeta med verksamhetsutveckling.

Som driftingenjör är du viktig för att våra anläggningar underhålls på bästa sätt. Att vara stationsingenjör innebär också att du får en nära inblick i, och får vara med och följa hur vi bygger och arbetar med smarta elnät.

Vem är du?

Som person är det fördelaktigt om du är lösningsorienterad då det emellan åt kan uppstå situationer och utmaningar som inte alltid har en given och klar lösning. Du behöver även ha en god förmåga att hantera flera parallella projekt och aktiviteter, vilket även ställer krav på att du har ett strukturerat arbetssätt med god förmåga att planera och prioritera. Som drftingenjör är det även viktigt att du som person kan anpassa dig efter olika situationer och trivs med att samarbeta med andra för att nå det gemensamma målet på bästa tänkbara sätt.

Som driftingenjör har du möjlighet att specialisera dig och utvecklas inom olika områden och vi ser det som en fördel om du är nyfiken och är intresserad av att lära dig mer inom elkraft.

För att du ska passa och trivas i rollen som driftingenjör ser vi att du har:

  • Eftergymnasial utbildning med inriktning elkraft alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Du har några års erfarenhet av drift och underhåll, gärna inom regionalnätsanläggningar.
  • Då du regelbundet kommer att besöka våra anläggningar och våra entreprenörer är B-körkort ett krav.
  • Då det förekommer mycket kommunikation på svenska krävs det att du är flytande i svenska både i tal och skrift. Det förekommer även viss information på engelska som kräver god förståelse i engelska.

 Det är meriterande om du har arbetat med byggnation av regionalnätsanläggningar.

Ellevio som arbetsgivare

Det är viktigt för oss att medarbetare trivs, känner engagemang och drivs av viljan att kontinuerligt lära nytt och utvecklas. Endast då kan vi tillsammans nå vår vision om en ljus och hållbar framtid. Hos oss får du stora möjligheter att både påverka företaget i stort och din egen karriär. Ett fint bevis på det är att vi mottagit utmärkelsen Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och även blivit utnämnda till årets Karriärföretag 2021, 2022 och 2023. Vi arbetar ständigt för ett hållbart och utvecklande arbetsklimat där jämställdhet, mångfald och inkludering är en självklarhet. Till exempel finns ELLE-nätet, Ellevios interna kvinnliga nätverk, för att skapa förutsättningar för ökad samverkan och trivsel.

Ta reda på mer!

Bra för dig att veta!

Vi vill tillsätta våra tjänster så snart vi hittar en bra match och därför rekommenderar vi dig att inte vänta med att skicka in din ansökan. Gillar du det du har läst hittills och vill vara med på vår resa framåt – skicka in ditt CV eller Linkedinprofil senast den 22 september.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Paola Phillippi på paola.phillippi@ellevio.se eller på tel. 070 509 66 72 eller vår rekryterare Gabriella Boumadi på gabriella.boumadi@ellevio.se eller på tel. 070 813 45 86.

Då vi är en säkerhetsklassad verksamhet genomför vi alltid bakgrundskontroller på samtliga slutkandidater. Kontakta vår rekryterare om du vill ha mer information om våra bakgrundskontroller.

Tjänsten är säkerhetsklassad. I enlighet med säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs registerkontroll och säkerhetsintervju innan anställning.

Ansök

Vår medarbetarprofil

Vi har många olika personligheter hos oss, men våra värderingar ger oss en gemensam grund för hur vi beter oss mot varandra, våra kunder och partners. Vår medarbetarprofil beskriver våra värderingar och vilka beteenden som är viktiga för att du ska trivas hos oss.

Karriärföretag 2020, 2021, 2022