Service Manager till Nätförvaltning

Maila oss Plats: Karlstad

Användare ikon Avdelning: Asset Management and Operation

Kalendar ikon Sista ansökningsdag:

Ansök

Vill du vara med och bidra till att ett hållbart samhälle blir verklighet? Vi utvecklar, underhåller och investerar i Sveriges elnät så att det finns trygg tillgång till el idag och i framtiden. Vi är stolta över vårt arbete och arbetar alla tillsammans för att Sverige inte bara ska lysa och fungera - utan för att det ska göra det på ett hållbart sätt.

Pålitlighet, engagemang och utveckling är ledstjärnor i vårt arbete och vi tror på en inkluderande kultur och eftersträvar mångfald i kompetens, kön och personligheter, eftersom vi ser olikheter som en tillgång. Vi har tagit emot utmärkelsen Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och även blivit utnämnda till Karriärföretag 2021 och 2022.

Ellevio befinner sig i en mycket spännande förändringsresa där tillgången på säker och hållbar el är avgörande för en klimatsmart samhällsutveckling med elektrifiering av många branscher och verksamheter. Elbehovet i samhället ökar och produktionen förändras, vilket innebär nya utmaningar som vi måste hantera, samtidigt som vi vill öka leveranskvaliteten till våra kunder. I och med att vårt samhälle är så beroende av el för att ställa om till ett fossilfritt samhälle innebär det också att Ellevio har flera viktiga utvecklingsaktiviteter framför sig, där underhåll är en del för att säkerställa en långsiktigt hållbar utveckling.

Nu söker vi dig som vill vara med i arbetet att vidareutveckla våra avtal mot entreprenörer och leverantörer som arbetar med underhåll.

Om rollen som Service Manager underhåll

Som Service Manager på Nätförvaltning arbetar du med frågor som rör avdelningarna Nätförvaltning i Stockholm och Mellansveriges underhållsavtal. Din uppgift är främst att driva processen, att ta fram och implementera, utveckla, standardisera samt förvalta våra underhållsavtal. Det är också din uppgift att följa upp effektivitet och framdrift i utförandet av vårt elnätsunderhåll. På ett konkret sätt får du vara med att utforma och påverka i en intressant tid av energiomställning.

Organisatoriskt kommer du vara placerad inom Nätförvaltning Mellansverige med stationering i Karlstad, men ska i rollen även driva samma frågor för Nätförvaltning Stockholm. Därför förekommer resor till Stockholm rollen.

Om dig

För att du ska trivas och utvecklas hos oss tror vi att du är nyfiken och drivs av nya utmaningar som kräver både helhetssyn och lösningsorientering. Du trivs med att arbeta systematiskt och strukturerat samt är van vid att ta egna initiativ. På Ellevio gillar vi att arbeta tillsammans och värdesätter därmed din förmåga att arbeta i lag och att skapa goda relationer, internt såväl som externt. Du har en god förmåga att uttrycka dig i såväl tal som skrift på svenska.

Vi ser gärna att du har arbetat med avtal, elnät och leveransuppföljning och att du är trygg i dig själv och i din kompetens vilket speglar ditt arbetssätt. Vi ser gärna också att du har erfarenhet av förändringsarbete och projektledning. Det är meriterande om du dessutom arbetat med arbetsorderprocesser, integrationer eller annan utveckling av Asset Management System.

Som grund tror vi att du har teknisk universitets- eller högskoleutbildning. B-körkort är ett krav.

Kontakt och information

Känner du igen dig i beskrivningen ovan och vill vara med på vår resa framåt? Skicka in din ansökan senast 2022-06-30. Urvalet kommer att ske löpande. Vi avser att tillsätta tjänsten så snart vi hittar en bra match.

Vid frågor gällande tjänsten kontakta rekryterande chef Daniel Sköld på tel. 070 220 89 13 eller via e-post på daniel.skold@ellevio.se.
Vid frågor gällande ansökningsprocessen kontakta Ellevios rekryterare Alva Ejdsell på Alva.Ejdsell@ellevio.se.

Ansök

Ellevio och medarbetare

Vi har många olika personligheter hos oss, men våra värderingar ger oss en gemensam grund för hur vi beter oss mot varandra, våra kunder och partners. Vår medarbetarprofil beskriver våra värderingar och vilka beteenden som är viktiga för att du ska trivas hos oss.

Vår medarbetarprofil