RPA Superanvändare

Maila oss Plats: Stockholm

Användare ikon Avdelning: Customer and Market

Kalendar ikon Sista ansökningsdag:

Ansök

Är du redo för att hänga med på vår spännande resa? Ellevio är ett av Sveriges största elnätsbolag och tillsammans fortsätter vi att elektrifiera Sverige. Hos oss är du en del av en trygg och viktig framtidsbransch samtidigt som du får möjlighet att göra skillnad, växa som individ och ha riktigt kul på vägen! Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?

Nu söker vi en RPA Superanvändare till enheten Kund och Marknad som ansvarar för kundrelationer på Ellevio.

Om rollen som RPA Superanvändare

Ellevio befinner sig på en spännande tillväxtresa där tillgången på säker och hållbar el är avgörande för en klimatsmart samhällsutveckling med elektrifiering av många branscher och verksamheter. I ett led att vidareutveckla vår affär och säkerställa att vi ligger i framkant vad gäller innovation har Ellevio valt att skapa en grupp för digital produktutveckling inom Kund och Marknad som har i uppdrag att driva digitaliseringen inom företaget. Arbetet spänner över hela Ellevio och sker i samarbete med många olika funktioner såväl internt på Ellevio som externt med kunder och samarbetspartners. Arbetet sker i team och vi söker nu en person som kan hjälpa till att driva automatiseringsarbetet och agera RPA Superanvändare.

Ellevio har arbetat med RPA i cirka sex år och befinner sig i en uppskalningsfas. Utvecklingen sker decentraliserat med hjälp av egna utvecklare inom respektive del av verksamheten. Totalt arbetar ett 10-tal personer i verksamheten med RPA på daglig basis tillsammans en RPA Manager och en RPA Superuser. Vår ambition är nu att öka utvecklingstakten och antalet avdelningar som arbetar med RPA genom att anställa ytterligare en RPA Superanvändare.

I din roll som RPA Superanvändare arbetar du för att säkerställa hög kvalitet i våra RPA-processer samt hjälpa till med processutveckling åt de avdelningar som saknar egna RPA-utvecklare, eller som behöver mer stöd. Du kommer även arbeta med den operativa driften och monitoreringen av våra RPA-processer (i Blue Prism). Utöver detta kommer du att delta i arbetet med teamets övriga ansvarsområden vid behov.

Vem är du?

För att du ska passa och trivas i rollen ser vi att du har en stark analytisk förmåga och en fallenhet för att arbeta metodiskt och strukturerat. Vi tror också på att du är bra på att kommunicera och tycker om att samarbeta med olika typer av människor.

Vi söker dig som har:

  • Akademisk examen, gärna inom IT, systemvetenskap, teknik eller motsvarade
  • Minst ett års erfarenhet av ett eller flera RPA-verktyg (helst Blue Prism)
  • Erfarenhet av arbete med IT-system och gärna process- och verksamhetsutveckling i allmänhet
  • Erfarenhet av digitalisering och projektledning är meriterande
  • Intresse för AI och maskininlärning är också meriterande då det kan bidra till att bygga smartare robotprocesser
  • Behärskar svenska och engelska väl, såväl i tal som skrift.

Ellevio som arbetsgivare

Det är viktigt för oss att medarbetare trivs, känner engagemang och drivs av viljan att kontinuerligt lära nytt och utvecklas. Endast då kan vi tillsammans nå vår vision om en ljus och hållbar framtid. Hos oss får du stora möjligheter att både påverka företaget i stort och din egen karriär. Ett fint bevis på det är att vi mottagit utmärkelsen Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och även blivit utnämnda till årets Karriärföretag 2021, 2022 och 2023. Vi arbetar ständigt för ett hållbart och utvecklande arbetsklimat där jämställdhet, mångfald och inkludering är en självklarhet. Till exempel finns ELLE-nätet, Ellevios interna kvinnliga nätverk, för att skapa förutsättningar för ökad samverkan och trivsel. 

Ta reda på mer!

Bra för dig att veta!

Vi vill tillsätta våra tjänster så snart vi hittar en bra match och därför rekommenderar vi dig att inte vänta med att skicka in din ansökan. Gillar du det du har läst hittills och vill vara med på vår resa framåt – skicka in ditt CV eller Linkedinprofil senast den 8/12.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Daniel Scherman på daniel.scherman@ellevio.se eller på tel. 0733 33 75 75 eller vår rekryterare Gabriella Boumadi på gabriella.boumadi@ellevio.se eller på tel. 0708 13 45 86-.

Då vi är en samhällsviktig verksamhet genomför vi alltid bakgrundskontroller på samtliga slutkandidater. Kontakta vår rekryterare om du vill ha mer information om våra bakgrundskontroller.

Om den aktuella tjänsten är inplacerad i säkerhetsklass genomför vi, i enlighet med säkerhetsskyddslagen (2018:585,) en säkerhetsprövning med registerkontroll innan anställning.

Ansök

Vår medarbetarprofil

Vi har många olika personligheter hos oss, men våra värderingar ger oss en gemensam grund för hur vi beter oss mot varandra, våra kunder och partners. Vår medarbetarprofil beskriver våra värderingar och vilka beteenden som är viktiga för att du ska trivas hos oss.

  • Årets Karriärföretag

Karriärföretag 2021, 2022, 2023