Projektledare Syd

Maila oss Plats: Kungsbacka

Användare ikon Avdelning: Asset Management and Operation

Kalendar ikon Sista ansökningsdag:

Ansök

Pålitlighet, engagemang och utveckling är ledstjärnor i vårt arbete och vi tror på en inkluderande kultur och eftersträvar mångfald i kompetens, kön och personligheter, eftersom vi ser olikheter som en tillgång. Vi har tagit emot utmärkelsen Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och även blivit utnämnda till Karriärföretag 2021 och 2022. Nu söker vi dig som vill vara en del av vårt team inom Produktion Syd som projektledare med placeringsort Kungsbacka, Tanumshede eller Mariestad.

Vad vi erbjuder dig som Projektledare

Vi söker nu en projektledare till vår projektverksamhet inom Program & Projekt med stationering i Kungsbacka alternativt Tanumshede, Mariestad med omnejd. Du kommer ansvara för projekt i våra elnätsområden på Västkusten/Skaraborg och du får här möjlighet att ta ett helhetsansvar för genomförandet av våra investeringsprojekt – från beställning till färdig anläggning. Du kommer arbeta i en härlig arbetsgrupp som finns inom det geografiska området och du kommer att ansvara för, och driva tekniska och kommersiella frågor i dialog med intressenter både internt och externt.

I din roll kommer du ansvara för ny- och reinvesteringsprojekt inom vårt distributionsnät. I rollen ingår även att säkerställa hög kvalitet avseende säkerhet, ekonomi, arbetsmiljö och byggteknisk standard och du kommer att jobba med beställningar, uppföljning och dokumentering av projekten och även godkänna beredningshandlingar och entreprenadkalkyler.

Som projektledare hos oss inom Program & Projekt är du en del av ett team på 10 personer som har en härlig, prestigelös och hjälpsam stämning. Rollen innebär mycket frihet under ansvar och du får stora möjligheter att själv planera din tid. Hos oss får du vara med i hela projektgenomförandet, jobba i ett team med bred kompetens och utvecklas med uppgiften. Vi erbjuder en arbetsmiljö där våra medarbetare får växa och ta del av både ledarskaps- och teamutveckling.

Om dig

För oss är det viktigt att hitta rätt person. Därför kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering. För att du ska trivas och utvecklas hos oss bör du vara lösningsorienterad och drivande i dina projekt. Du behöver även ha ett noggrant och ett strukturerat arbetssätt, trivas med att skapa nya kontakter samt tycka om att samarbeta med andra, då en stor del av din roll innebär att samverka och samarbeta i projekten. Du är tydlig i din kommunikation och i projekten och du drivs av att uppnå mål med hög kvalitet och du har lätt för att uttrycka dig i såväl tal som skrift.

Vi ser att du har relevant utbildning eller motsvarande erfarenhet och du har tidigare arbetat inom teknik, anläggnings-, bygg eller energibranschen. Kanske har du arbetat med projektledning, arbetsledning eller drivit andra typer av projekt – för oss är det viktigaste att du har god förståelse och kunskap om hur du driver projekt från början till slut. Det är meriterande om du har arbetat med elnät, har erfarenhet av säkerhetsarbete- och miljöarbete eller om du har erfarenhet av entreprenadjuridik. För denna tjänst behöver du kunna kommunicera väl i svenska såväl tal som skrift och B-körkort är ett krav.

Delar du våra värderingar?

Om du, som vi drivs av att få vara med och skapa förutsättningar för en hållbar framtid är Ellevio rätt arbetsplats för dig. Känner du igen dig i beskrivningen ovan och vill vara med på vår resa framåt – skicka in ditt CV eller Linkedinprofil senast den 22/8. Urval kommer påbörjas efter sista ansökningsdag.  

Kontakt och information

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Amanda Lundin på Amanda.Lundin@ellevio.se eller på tel. 0725194789. Vid frågor gällande ansökningsprocessen kontakta Ellevios rekryterare Alva Ejdsell på Alva.Ejdsell@ellevio.se.

Då vi är en säkerhetsklassad verksamhet genomför vi alltid bakgrundskontroller på samtliga slutkandidater. Kontakta vår rekryterare om du vill ha mer information om våra bakgrundskontroller.

Vill du veta mer om oss?

Här kan du läsa mer om oss i korthet. Du hittar även här vår historia, bolagsstyrning och finansiell info.

Ansök

Ellevio och medarbetare

Vi har många olika personligheter hos oss, men våra värderingar ger oss en gemensam grund för hur vi beter oss mot varandra, våra kunder och partners. Vår medarbetarprofil beskriver våra värderingar och vilka beteenden som är viktiga för att du ska trivas hos oss.

Vår medarbetarprofil