Projektledare Produktion Nord

Maila oss Plats: Torsby

Användare ikon Avdelning: Asset Management and Operation

Kalendar ikon Sista ansökningsdag:

Ansök

Vill du vara med och bidra till att ett hållbart samhälle blir verklighet? Vi utvecklar, underhåller och investerar i våra elnät så att det finns trygg tillgång till el idag och i framtiden. Ellevio som arbetsgivare eftersträvar mångfald i kompetens och personligheter eftersom vi ser olikheter som en tillgång. I år tog vi emot utmärkelsen för Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vi har även blivit utnämnda till Karriärföretag 2022. Nu söker vi dig som vill vara en del av vårt team inom Produktion Nord som projektledare med placeringsort Torsby.

Matchar vi varandra?

Ellevio tar ett samhällsansvar och vi drivs av att skapa framtidens hållbara samhälle. Vi är stolta över vårt arbete och vi arbetar alla tillsammans för att Sverige inte bara ska lysa och fungera - utan för att det ska göra det på ett hållbart sätt. På Ellevio föregår ledare och medarbetare med gott exempel genom att agera enligt våra värderingar. Vi tror på en inkluderande kultur och strävar alltid efter att förbättra vår kollektiva intelligens.

Ellevios vision är att med engagemang och kunnande bidra till en ljus och hållbar framtid. Om du, precis som vi drivs av att påverka och forma framtidens hållbara samhälle – då hoppas vi att du söker den här tjänsten!

Vad vi erbjuder dig som Projektledare

Vi söker nu en projektledare till vår projektverksamhet inom Produktion Nord med stationering i Torsby. Du kommer ansvara för projekt i våra elnätsområden i norra Värmland och du får här möjlighet att ta ett helhetsansvar för genomförandet av våra investeringsprojekt – från beställning till färdig anläggning. Du kommer arbeta i en fin arbetsgrupp som finns utstationerade inom det geografiska området och du kommer att ansvara för, och driva tekniska och kommersiella frågor i dialog med intressenter både internt och externt.

I din roll kommer du ansvara för ny- och reinvesteringsprojekt inom vårt distributionsnät. I rollen ingår även att säkerställa hög kvalitet på produktionstider, ekonomi, arbetsmiljö och byggteknisk standard och du kommer att jobba med beställningar, uppföljning och dokumentering av projekten och även godkänna beredningshandlingar och entreprenadkalkyler.

Som projektledare hos oss inom Produktion Nord är du en del av ett team på 25 personer som har en härlig, prestigelös och hjälpsam stämning. I rollen kommer du jobba självständigt vilket ger dig mycket frihet under ansvar och du får stora möjligheter att själv planera din tid. Hos oss får du vara med i hela projektgenomförandet, jobba i ett team med bred kompetens och utvecklas med uppgiften. Vi erbjuder en arbetsmiljö där våra medarbetare får växa och ta del av både ledarskaps- och teamutveckling.

Om dig

För oss är det viktigt att hitta rätt person. Därför kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering. För att du ska trivas och utvecklas hos oss bör du vara lösningsorienterad och drivande i dina projekt. Du behöver även ha ett noggrant och ett strukturerat arbetssätt, trivas med att skapa nya kontakter samt tycka om att samarbeta med andra, då en stor del av din roll innebär att samverka och samarbeta i projekten. Du är tydlig i din kommunikation och i projekten och du drivs av att uppnå mål med hög kvalitet och du har lätt för att uttrycka dig i såväl tal som skrift.

Vi ser att du har relevant högskole- universitetsutbildning eller motsvarande erfarenhet och du har tidigare arbetat inom energibranschen. Kanske har du arbetat med projektledning, arbetsledning eller drivit andra typer av projekt – för oss är det viktigaste att du har god förståelse och kunskap om hur du driver projekt från början till slut. Systemvana och gärna erfarenhet från något projektverktyg och om du har god lokalkännedom inom norra Värmland är detta ett plus. Det är meriterande om du har arbetat med elnät eller om du har erfarenhet av säkerhetsarbete- och miljöarbete. Det är även meriterande om du har erfarenhet av entreprenadjuridik. För denna tjänst behöver du kunna kommunicera väl i svenska i såväl tal som skrift och B-körkort är ett krav.

Kontakt och information

Känner du igen dig i beskrivningen ovan och vill vara med på vår resa framåt? Skicka in din ansökan senast 2022-09-28. Urval kommer påbörjas efter sista ansökningsdatum.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Åsa Alsing på asa.alsing@ellevio.se eller på tel. 070 302 04 08 eller vår rekryterare Alva Ejdsell på Alva.Ejdsell@ellevio.se eller på tel. 072-381 34 14.

Då vi är en säkerhetsklassad verksamhet genomför vi alltid bakgrundskontroller på samtliga slutkandidater. Kontakta vår rekryterare om du vill ha mer information om våra bakgrundskontroller.

Vill du veta mer om oss?

Här kan du läsa mer om oss i korthet. Du hittar även här vår historia, bolagsstyrning och finansiell info.

Ansök

Ellevio och medarbetare

Vi har många olika personligheter hos oss, men våra värderingar ger oss en gemensam grund för hur vi beter oss mot varandra, våra kunder och partners. Vår medarbetarprofil beskriver våra värderingar och vilka beteenden som är viktiga för att du ska trivas hos oss.

Vår medarbetarprofil