Projektledare inom Program & Projekt i Stockholm

Maila oss Plats: Stockholm

Användare ikon Avdelning: Asset Management and Operation

Kalendar ikon Sista ansökningsdag:

Ansök

Vill du vara med och bidra till att ett hållbart energisamhälle blir verklighet? Vi utvecklar, underhåller och investerar i våra elnät så att det finns trygg tillgång till el idag och i framtiden. Ellevio som arbetsgivare eftersträvar mångfald i kompetens, kön och personligheter eftersom vi ser olikheter som en tillgång. Nu söker vi dig som kan förstärka vårt team som projektledare inom Program & Projekt i Stockholm

Matchar vi varandra?

Ellevio tar ett samhällsansvar och vi drivs av att skapa framtidens elnät. Vi är stolta över vårt arbete och vi arbetar alla tillsammans för att Sverige inte bara ska lysa - utan för att det ska lysa hållbart. Vi är ett värderingsstyrt företag där våra ledare och medarbetare föregår med gott exempel genom att agera enligt våra värderingar. Vi strävar alltid efter att förbättra vår kollektiva intelligens för att vi vet att tillsammans blir vi bättre. Om du, precis som vi drivs av att påverka och forma framtidens hållbara energisamhälle kanske det här kan vara rätt tjänst för dig!

Vad vi erbjuder dig som Projektledare

Sverige och inte minst Stockholm står inför en stor energiomställning. Inom projekt på Ellevio jobbar vi med de stora strukturella förändringar som planeras för Stockholmsnätet. Syftet är dels att förnya våra elanläggningar, öka kapaciteten och tillförlitligheten, dels att möta våra kunders kontinuerliga behov av anslutningar och åtgärder i nätet för att säkerställa att regionen kan fortsätta att växa.  

Som Projektledare ges du möjlighet att påverka och driva projekten och utvecklingen av elnätet. Du ansvarar för att vi under utförandet uppfyller krav på tid, ekonomi, säkerhet, miljö och kvalité. Du blir ansvarig för projekt som drivs i en spännande och komplex miljö där du förutom den tekniska delen representerar Ellevio i kontakten med kunder och entreprenörer.

Du får följa och har ansvar för projektets hela utförande från uppstart till stängning. Rollen innebär ett brett kontaktnät och du kommer arbeta både internt med kollegor och andra avdelningar inom Ellevio och externt med kunder, intressenter, konsulter och entreprenörer.

Om dig

För denna roll söker vi dig som har relevant universitetsutbildning inom teknik eller infrastruktur. Det är ett plus om du har universitetsutbildning eller yrkeserfarenhet inom elkraft, men det är inte ett krav. Vidare har du erfarenhet av projektledning, arbetsledning eller liknande arbete och du har drivit och genomfört projekt inom infrastrukturområdet. Du har även tidigare erfarenhet och kunskap inom avtals-/entreprenadjuridik och förhandlingar. Då mycket av vår kommunikation sker på svenska behöver du vara flytande i svenska i både tal och skrift, men du behöver även ha goda kunskaper i engelska för att kunna kommunicera med våra leverantörer.

Som person är du trygg och stabil i såväl din kompetens som i dig själv vilket speglar ditt arbetssätt. Du har ett tydligt driv och en strukturerad metodik för att driva dina projekt framåt från start till avslut. Vidare behöver du ha en god social förmåga och du trivs och har fallenhet för att samarbeta med olika parter och intressenter, och du har förmåga att identifiera win-win lösningar som tar projekten framåt.

Kontakt och information

Känner du igen dig i beskrivningen ovan och vill vara med på vår resa framåt? Skicka in din ansökan senast 2022-01-31. Urval kommer att ske löpande varför tillsättning kan komma att ske innan ansökningstiden är slut.

Vid frågor gällande tjänsten kontakta rekryterande chef Jonas von Euler-Chelpin på jonas.voneuler-chelpin@ellevio.se eller på tel. 072 186 99 91. Vid frågor gällande ansökningsprocessen kontakta Ellevios rekryterare, Marcela Eneroth på marcela.eneroth@partners.ellevio.se eller på 070 662 64 57.

Tjänsten är säkerhetsklassad. I enlighet med säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs registerkontroll och säkerhetsintervju innan anställning.

Vill du veta mer om oss?

Här kan du läsa mer om oss i korthet. Du hittar även här vår historia, bolagsstyrning och finansiell info.

Ansök

Vårt mål är att Ellevio ska vara ett attraktivt företag.

Våra medarbetare arbetar varje dag med att utveckla samhället och forma framtidens energisystem. Det är viktigt för oss att medarbetare trivs, känner engagemang och drivs av viljan att kontinuerligt lära nytt och utvecklas.

Vårt erbjudande