Processutvecklare inom RPA

Maila oss Plats: Stockholm

Användare ikon Avdelning: Customer and Market

Kalendar ikon Sista ansökningsdag:

Ansök

Vill du vara med och bidra till att ett hållbart samhälle blir verklighet? Vi utvecklar, underhåller och investerar i Sveriges elnät så att det finns trygg tillgång till el idag och i framtiden. Vi är stolta över vårt arbete och arbetar alla tillsammans för att Sverige inte bara ska lysa och fungera - utan för att det ska göra det på ett hållbart sätt.

Pålitlighet, engagemang och utveckling är ledstjärnor i vårt arbete och vi tror på en inkluderande kultur och eftersträvar mångfald i kompetens, kön och personligheter, eftersom vi ser olikheter som en tillgång. Vi har tagit emot utmärkelsen Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och även blivit utnämnda till Karriärföretag 2021 och 2022. Nu söker vi dig som vill förstärka vår Anslutningsenhet i Stockholm som Processutvecklare.

Vad vi erbjuder dig som Processutvecklare

Rollen som processutvecklare passar dig som tycker det är spännande med verksamhetsutveckling. Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att designa och utveckla RPA-processer, men du kommer även leda workshops, modellera processer och skriva IT-krav, visualisera KPI:er och PI:er samt stötta vid uppföljning av effekter av tidigare genomförda förbättringar. Som processutvecklare hos oss arbetar du också med att driva projekt och aktiviteter för att förbättra, förenkla och effektivisera för våra kunder och för våra medarbetare. Rollen som processutvecklare är bred med mycket varierade arbetsuppgifter. Rollen innebär mycket eget ansvar och erbjuder stora utvecklingsmöjligheter.

Som processutvecklare ingår du i process- och verksamhetsutvecklingsteamet tillsammans med 8 härliga kollegor varav en person utöver dig också fokuserar på RPA-utveckling. Tillsammans med detta team kan vi lova dig att ingen dag blir tråkig – tempot är högt, vi skrattar mycket och vi stöttar varandra!

Om dig

Vi söker dig som är nyfiken och trivs med att, med teamet som stöd, arbeta självständigt med stor frihet. Du behöver också tycka om att kommunicera och ha förmågan att kunna lyssna för att förstå. Då både svenska och engelska är våra arbetsspråk behöver du behärska dem obehindrat.

Du har redan viss kunskap om RPA och BluePrism och är nyfiken på att lära dig mer. Troligen har du testat på att programmera och vet att du tycker att det är kul. Du är också intresserad av dataanalys, och av att presentera insikter/data för olika målgrupper. Har du dessutom tidigare erfarenhet av att ha arbetat i PowerBI, ARIS eller har jobbat med olika lean-verktyg är det ett stort plus! I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Som medarbetare på Ellevio är det självklart att du arbetar kundfokuserat med målsättningen att skapa ett större kundengagemang. I denna roll är det en fördel, men inte ett krav, om du har kunskap om hur en anslutning till elnätet går till.

Kontakt och information

Känner du igen dig i beskrivningen ovan och vill vara med på vår resa framåt? Skicka in din ansökan senast 14 oktober. Urval kommer att ske löpande varför tillsättning kan komma att ske innan ansökningstiden är slut.

Vid frågor gällande tjänsten kontakta rekryterande chef Maria Jönsson på maria.jonsson@ellevio.se eller på tel. 070 260 02 60. Vid frågor gällande ansökningsprocessen kontakta Ellevios rekryterare Pauline Karlsson på pauline.karlsson@ellevio.se eller på tel. 070 283 49 90.

Då vi är en säkerhetsklassad verksamhet genomför vi alltid bakgrundskontroller på samtliga slutkandidater. Kontakta vår rekryterare om du vill ha mer information om våra bakgrundskontroller.

Vill du vet mer om oss?

Här kan du läsa mer om oss i korthet. Du hittar även här vår historia, bolagsstyrning och finansiell info.

Ansök

Ellevio och medarbetare

Vi har många olika personligheter hos oss, men våra värderingar ger oss en gemensam grund för hur vi beter oss mot varandra, våra kunder och partners. Vår medarbetarprofil beskriver våra värderingar och vilka beteenden som är viktiga för att du ska trivas hos oss.

Vår medarbetarprofil