Projektledare- Stora Projekt Stockholm

Maila oss Plats: Stockholm

Användare ikon Avdelning: Asset Management and Operation

Kalendar ikon Sista ansökningsdag:

Ansök

Vill du vara med och bidra till att ett hållbart samhälle blir verklighet? Vi utvecklar, underhåller och investerar i våra elnät så att det finns trygg tillgång till el idag och i framtiden. Vi är stolta över vårt arbete och vi arbetar alla tillsammans för att Sverige inte bara ska lysa - utan för att det ska lysa hållbart.

Pålitlighet, engagemang och utveckling är ledstjärnor i vårt arbete och vi tror på en inkluderande kultur och eftersträvar mångfald i kompetens, kön och personligheter eftersom vi ser olikheter som en tillgång. Vi har tagit emot utmärkelsen Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och även blivit utnämnda till Karriärföretag 2021 och 2022. Nu söker vi dig som kan förstärka vårt team som Projektledare för Stora Projekt och Program i Stockholm.

Vi erbjuder dig som Senior Projektledare

Sverige och inte minst Stockholm står inför en stor energiomställning. Just nu planeras eller pågår ombyggnation av ett flertal stationer i Stockholm, ett exempel är ställverket i Värtan. Det är Ellevios största stationsprojekt någonsin och unikt i sitt slag. Miljardprojektet är en viktig pusselbit för att säkra Stockholms fortsatta elektrifiering och modernisering. Vi behöver förstärka vår projektorganisation för att möta den utmaningen och söker därför seniora projektledare.

Som Projektledare på Stora Projekt & Program ges du möjlighet att påverka och driva de största projekten och vara en nyckelspelare i utvecklingen av elnätet i Stockholm. Du ansvarar för att vi under utförandet uppfyller krav på tid, ekonomi, säkerhet, miljö och kvalité. Du blir ansvarig för projekt som drivs i en spännande och komplex miljö där du förutom den tekniska delen representerar Ellevio i kontakten med kunder och entreprenörer.

Du får följa och har ansvar för projektens hela utförande från uppstart till stängning. Rollen innebär ett brett kontaktnät och du kommer arbeta både internt med kollegor och andra avdelningar inom Ellevio och externt med kunder, intressenter, konsulter och entreprenörer.

Om dig

För denna roll söker vi dig som har relevant universitetsutbildning inom teknik eller infrastruktur. Det är ett plus om du har universitetsutbildning eller yrkeserfarenhet inom elkraft, men det är inte ett krav. Vidare har du minst tio års erfarenhet av projektledning och du har drivit och genomfört projekt inom bygg eller infrastrukturområdet. Du har även tidigare erfarenhet och kunskap inom avtals-/entreprenadjuridik och förhandlingar. Alla projekt upphandlas inom LUF. Då mycket av vår kommunikation sker på svenska behöver du vara flytande i svenska i både tal och skrift, men du behöver även ha goda kunskaper i engelska för att kunna kommunicera med våra leverantörer.

Som person är du trygg och stabil i såväl din kompetens som i dig själv vilket speglar ditt arbetssätt. Du har ett tydligt driv och en strukturerad metodik för att driva dina projekt framåt från start till avslut. Vidare behöver du ha en god social förmåga och du trivs och har fallenhet för att samarbeta med olika parter och intressenter, och du har förmåga att identifiera win-win lösningar som tar projekten framåt.

Delar du våra värderingar?

Om du som vi drivs av att få vara med och skapa förutsättningar för en hållbara framtid är Ellevio rätt arbetsplats för dig. Känner du igen dig i beskrivningen ovan och vill vara med på vår resa framåt- skicka in ditt CV senast 2022-08-22. Urval kommer att påbörjas efter sista ansökningsdag.Vi avser att tillsätta tjänsten så snart vi hittar en bra match.

Kontakt och information

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Anders Eriksson på anders.eriksson@ellevio.se eller på tel. 070 916 49 48. Vid frågor gällande ansökningsprocessen kontakta Ellevios rekryterare, Marcela Eneroth på marcela.eneroth@partners.ellevio.se eller på 070 662 64 57.

Ansök

Ellevio och medarbetare

Vi har många olika personligheter hos oss, men våra värderingar ger oss en gemensam grund för hur vi beter oss mot varandra, våra kunder och partners. Vår medarbetarprofil beskriver våra värderingar och vilka beteenden som är viktiga för att du ska trivas hos oss.

Vår medarbetarprofil