HR Business Partner (Vikariat 1 år)

Maila oss Plats: Stockholm

Användare ikon Avdelning: People, Culture and Sustainability

Kalendar ikon Sista ansökningsdag:

Ansök

Vill du vara med och bidra till att ett hållbart samhälle blir verklighet?

Vi utvecklar, underhåller och investerar i Sveriges elnät så att det finns trygg tillgång till el idag och i framtiden. Vi är stolta över vårt arbete och arbetar alla tillsammans för att Sverige inte bara ska lysa och fungera – utan för att det ska göra det på ett hållbart sätt.

Pålitlighet, engagemang och utveckling är ledstjärnor i vårt arbete och vi tror på en inkluderande kultur och eftersträvar mångfald i kompetens, kön och personligheter, eftersom vi ser olikheter som en tillgång. 2021 tog vi emot utmärkelsen för Sveriges mest attraktiva arbetsgivare genom Nyckeltalsinstitutet och vi har även blivit utnämnda till Karriärföretag 2021 och 2022. Nu söker vi dig HR Business partner som vill vara med och göra skillnad för framtiden. Du kommer ingå i People & Culture teamet och rollen är placerad i Stockholm

Om rollen som HR Business Partner

Vårt People & Culture team drivs av starkt utvecklingsfokus och där du blir ett välkommet tillskott. Vi är nyfikna och beredda att växla fokus för att ständigt kunna möta våra interna behov och den samhällsutveckling som sker. Vi trivs med utmaningar som syftar till att komma närmare vår verksamhet och vill alltid vara innovativa och blicka framåt för att ligga i framkant inom en affärsdriven HR. Vi är värderingsstyrda och vår företagskultur är en viktig del av vårt arbete. Det betyder att du behöver ha en framåtlutad och nyfiken attityd när du tar dig an dina arbetsuppgifter och fungerar som länken mellan HR och affären.

I rollen som HR Business Partner arbetar du nära våra chefer. Där driver du våra HR-processer och säkerställer en kvalitativ höjd i strategiskt HR arbete. Vi jobbar tillsammans i ett starkt HR team men där vi självständigt driver våra frågor för att alltid hålla en snabb och kvalitativ förändringstakt.

Du kommer också aktivt bidra med utveckling av våra processer och initiativ för ett strategiskt HR arbete och företagets framgång. I denna roll är det ett plus om du jobbat med Learning & Development tidigare eller har ett starkt intresse för det området. Ellevio står inför en stor kompetensförflyttning där vi bland annat behöver arbeta mer aktivt med lärande i vardagen, kompetensväxling och utveckla befintliga medarbetare, du kommer att spela en viktig roll i denna utveckling.

Du blir en del av People & Culture som för närvarande är 8 personer och som arbetar strategiskt med frågor inom bland annat kultur, ledarskap, kompensation, arbetsmiljö, mångfald & inkludering, rekrytering och employer branding.


Om dig

För att lyckas i rollen tror vi att du har en relevant akademisk utbildning och minst några års erfarenhet som HR Business Partner eller motsvarande. Här har du möjlighet att bredda dig inom HR området genom att få vara en del i ett mycket kompetent team. Har du dessutom erfarenhet som Learning & Development Specialist är det meriterande.

Vi vill att du är målinriktad, uthållig, social och ansvarstagande. För jobbet behöver du ha drivet att komma i mål med dina projekt samt ha förmågan att både arbeta självständigt som i nära samarbete med andra. Till din person är du orädd och har ett proaktivt förhållningssätt. Du har förmågan att identifiera prioriteringar och bearbeta dem för att på så sätt lägga fokus på rätt saker. Du är relationsskapande och har förmågan att få människors förtroende – vilket du naturligtvis förvaltar med hög integritet.


Välkommen med din ansökan!

Om du, som vi drivs av att få vara med och skapa förutsättningar för en hållbar framtid är Ellevio rätt arbetsplats för dig. Känner du igen dig i beskrivningen ovan och vill vara med på vår resa framåt? Skicka in din ansökan senast 2022-05-27. Urvalet kommer att ske löpande. Vänta inte med din ansökan då vi avser att tillsätta tjänsten så snart vi hittar en bra match.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Susanne Bragée susanne.bragee@ellevio.se alternativt vår rekryterare Marcela M Eneroth på marcela.eneroth@partners.ellevio.se eller på tel. 070 662 64 57.

Vill du veta mer om oss?

Här kan du läsa mer om oss i korthet. Du hittar även här vår historia, bolagsstyrning och finansiell info.

Ansök

Ellevio och medarbetare

Vi har många olika personligheter hos oss, men våra värderingar ger oss en gemensam grund för hur vi beter oss mot varandra, våra kunder och partners. Vår medarbetarprofil beskriver våra värderingar och vilka beteenden som är viktiga för att du ska trivas hos oss.

Vår medarbetarprofil