Mark- och anläggningsspecialist

Maila oss Plats: Karlstad

Användare ikon Avdelning: Asset Management and Operation

Kalendar ikon Sista ansökningsdag:

Ansök

Vill du vara med och bidra till att ett hållbart samhälle blir verklighet? Vi utvecklar, underhåller och investerar i Sveriges elnät så att det finns trygg tillgång till el idag och i framtiden. Vi är stolta över vårt arbete och arbetar alla tillsammans för att Sverige inte bara ska lysa och fungera - utan för att det ska göra det på ett hållbart sätt.

Pålitlighet, engagemang och utveckling är ledstjärnor i vårt arbete och vi tror på en inkluderande kultur och eftersträvar mångfald i kompetens, kön och personligheter, eftersom vi ser olikheter som en tillgång. Vi har tagit emot utmärkelsen Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och även blivit utnämnda till Karriärföretag 2021 och 2022. Nu söker vi dig som vill vara en del av vårt team inom Stora projekt i Karlstad som Mark- och anläggningsspecialist.  

Om rollen som Mark- och anläggningsspecialist

Vi förstärker nu vårt kunnande när det gäller bygg-, mark- och anläggningsarbete. Du kommer att bli vår mark- och anläggningsspecialist inom projektorganisationen. Din roll blir att säkerställa våra tekniska krav i upphandlingar, kvalitetssäkra mängdförteckningar enligt AMA och delta vid projektgenomförande för att säkerställa rätt kvalité. I ditt arbete ingår även att vara vår kravställare gentemot entreprenörer, vara behjälplig vid utvärdering av inkomna anbud, avtalsgranskning samt stötta våra projektledare i byggtekniska frågor i pågående projekt.

Du kommer att ha en central och viktig roll i genomförandet av våra projekt och kommer att få vara delaktig från planering via genomförande och till färdig anläggning.

Du får stora möjligheter att påverka framdriften i våra projekt och har därför också en central roll i utvecklingen av framtidens elektrifiering. Här får du verkligen möjlighet att sätta spelplanen för framtiden tillsammans med dina kollegor.

Om dig

Vi söker dig med gedigen och bred kompetens inom bygg- och anläggningsbranschen. Du har flerårig erfarenhet ifrån arbete ute på bygge- kanske i roll som mättekniker, arbetsledare, projektledare, platschef eller liknande. Du vill utvecklas vidare i en rådgivande specialistroll där du kan påverka utformning, upphandling och uppförande av komplexa anläggningar. Du ska ha vana att arbeta med förfrågningsunderlag och entreprenadjuridik (AB04, ABT06) samt mycket goda kunskaper i AMA Anläggning och MER. För att trivas och prestera väl hos oss underlättar en öppen och utåtriktad personlig stil samt god allmänteknisk förståelse. Som person tar du ansvar för dina arbetsuppgifter, arbetar strukturerat, har ett lösningsorienterat tillvägagångssätt och en trygghet vid förhandlingar. Då vi bedriver projekt över hela Mellansverige kommer det i perioder medföra resor i tjänsten. B-körkort ett krav för tjänsten.

För denna tjänst behöver du kunna kommunicera väl på svenska i både tal och skrift samt ha goda kunskaper i engelska.

Delar du våra värderingar?

Om du, som vi drivs av att få vara med och skapa förutsättningar för en hållbar framtid är Ellevio rätt arbetsplats för dig. Känner du igen dig i beskrivningen ovan och vill vara med på vår resa framåt – skicka in ditt CV eller Linkedinprofil senast de 31 maj. Vi avser att tillsätta tjänsten så snart vi hittar en bra match.

Kontakt och information

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Rickard Sundbaum på rickard.sundbaum@ellevio.se eller på tel. 070 181 64 56 eller vår rekryterare Pauline Karlsson på pauline.karlsson@ellevio.se eller på tel. 070 283 49 90.

Tjänsten är säkerhetsklassad. I enlighet med säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs registerkontroll och säkerhetsintervju innan anställning.

Vill du veta mer om oss?

Här kan du läsa mer om oss i korthet. Du hittar även här vår historia, bolagsstyrning och finansiell info.

Ansök

Ellevio och medarbetare

Vi har många olika personligheter hos oss, men våra värderingar ger oss en gemensam grund för hur vi beter oss mot varandra, våra kunder och partners. Vår medarbetarprofil beskriver våra värderingar och vilka beteenden som är viktiga för att du ska trivas hos oss.

Vår medarbetarprofil