Förvaltningsansvarig Integration

Maila oss Plats: Stockholm eller Karlstad

Användare ikon Avdelning: Business Solutions

Kalendar ikon Sista ansökningsdag:

Ansök

Vi är ett av Sveriges största elnätsbolag och tillsammans fortsätter vi att elektrifiera Sverige. Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du? Hos oss blir du en del av en trygg och viktig framtidsbransch samtidigt som du får möjlighet att göra skillnad, växa som individ och ha riktigt kul på vägen!

Om rollen som Förvaltningsansvarig

För att kunna svara upp mot verksamhetens förväntningar och Ellevios behov i vår digitala omställning har Ellevio under 2022 skapat ett nytt team – Integration Delivery Center. Teamet har fullt ansvar för Ellevios integrationer och integrationsplattform.

Teamet består idag av integrationsutvecklare/arkitekter och vi ser nu behovet av att anställa en person som är förvaltningsansvarig för vår integrationsplattform för att framför allt ta ansvar för arbetet med förvaltning, support och drift. Beroende på intresse och erfarenheter finns möjligheter att även utveckla integrationer i Azure och BizTalk. Du kommer att koordinera och ta lead i supportärenden mot integrationsplattformen. Vara integrations ansikte utåt i verksamheten och hjälpa våra systemförvaltare med deras integrationsfrågor. I jobbet kommer du också koordinera releaser, incidenter, problem och annat mot leverantörer och verksamhet. Ta ett övergripande ansvar för förvaltning och leda arbetet med att ständigt utveckla och förbättra samt ta ansvar för vår loggning och monitorering av integrationsplattformen.

” Vi erbjuder dig en spännande tjänst med varierande arbetsuppgifter där ditt arbete direkt bidrar till samhällsviktig infrastrukturverksamhet. Vi eftersträvar att bygga ett agilt och autonomt team som genomsyras av nyfikenhet och skapande, och vi ser fram emot att implementera just dina tankar och idéer i vår verksamhet!”

Magnus Jonsson, Head of Integration Delivery Center

Vem är du ?

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering. För att trivas och komma till din rätt i rollen behöver du ha ett strukturerat arbetssätt samt en god analytisk förmåga. Du trivs i en roll där det inte är spikat exakt vad du gör varje dag men där alla möjligheter att påverka finns. Du är prestigelös och tycker om att samarbeta och hjälpa kollegor. Integrationsarbete innebär alltid många olika beroenden till såväl system som infrastruktur, du förstår denna komplexitet och trivs med en koordinerande roll. 

Vi söker dig som:

  • Har arbetslivserfarenhet av att ha arbetat med integration, förvaltning eller incidenthantering 
  • Du har relevant universitetsutbildning inom området
  • Behärskar engelska och svenska obehindrat i tal och skrift

Meriterande:

  • Arbetat med integrationsutveckling eller programmering, helst i Azure och BizTalk. 
  • Loggning / monitorering i Azure och BizTalk
  • CI/CD (Azure DevOps)

Vilka är vi?

Vi utvecklar, underhåller och investerar i Sveriges elnät så att det finns trygg tillgång till el idag och i framtiden. Vi är stolta över vårt arbete och arbetar alla tillsammans för att Sverige inte bara ska lysa och fungera - utan för att det ska göra det på ett hållbart sätt.

Vi har tagit emot utmärkelsen Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och även blivit utnämnda till Karriärföretag 2021, 2022 och 2023. Hos oss får du unika möjligheter att både påverka företaget i stort och din egen karriär. Vi är glada för att en stor del av våra anställda utvecklas internt. Här kan du möta några av våra medarbetare.

Våra värderingar; pålitlighet, engagemang och utveckling fungerar som vår kompass och vägleder oss i vår dagliga verksamhet, i varje möte och samtal, i enkla och svåra situationer. Mångfald och inkludering är en förutsättning för att vi ska lyckas med att nå våra mål. Vi ser olikheter som en tillgång och därför arbetar vi aktivt med att öka mångfalden bland våra medarbetare.

Vårt erbjudande till dig

Här kan du läsa om vårt erbjudande till våra medarbetare. Det är viktigt för oss att medarbetare trivs, känner engagemang och drivs av viljan att kontinuerligt lära nytt och utvecklas. Endast då kan vi tillsammans nå vår vision om en ljus och hållbar framtid.

Kontakt och information

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta – Magnus Jonsson på magnus.jonsson@ellevio.se eller på tel. 0709396817 eller vår rekryterare Alva Ejdsell på alva.ejdsell@ellevio.se eller på tel. 0723813414

Känner du igen dig i beskrivningen ovan och vill vara med på vår resa framåt – skicka in din Linkedinprofil eller CV senast den 1/2. Vi avser att tillsätta tjänsten så snart vi hittar en bra match.  

Då vi är en säkerhetsklassad verksamhet genomför vi alltid bakgrundskontroller på samtliga slutkandidater. Kontakta vår rekryterare om du vill ha mer information om våra bakgrundskontroller.

 

 

Ansök

Vår medarbetarprofil

Vi har många olika personligheter hos oss, men våra värderingar ger oss en gemensam grund för hur vi beter oss mot varandra, våra kunder och partners. Vår medarbetarprofil beskriver våra värderingar och vilka beteenden som är viktiga för att du ska trivas hos oss.

Karriärföretag 2020, 2021, 2022