Faktureringsspecialist

Maila oss Plats: Stockholm

Användare ikon Avdelning: Customer and Market

Kalendar ikon Sista ansökningsdag:

Ansök

Vi är ett av Sveriges största elnätsbolag och tillsammans fortsätter vi att elektrifiera Sverige. Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du? Hos oss blir du en del av en trygg och viktig framtidsbransch samtidigt som du får möjlighet att göra skillnad, växa som individ och ha riktigt kul på vägen!

Om rollen som Faktureringsspecialist

Som faktureringsspecialist jobbar du med att säkra att våra slutkunder får en korrekt faktura i rätt tid.

Du säkerställer debiteringsunderlag med högsta möjliga kvalitet för framställande av våra kunders fakturor. Du arbetar även med kravställning och test av våra fakturalayouter. När det behövs hjälps teamet åt och stöttar kundservice med ekonomirelaterade frågor. Du är också med och utvecklar nya arbetssätt inom ditt ansvarsområde.

”Som faktureringsspecialist hos fakturering och betalning, kommer du att tillhöra ett team på 17 personer som gillar samarbete, vårt fokus är förbättringar med kunden i fokus. Varje månad sänder vi ut ca 800 000 fakturor till våra slutkunder. Du kommer att vara med och säkra att våra kunders fakturor hanteras på bästa sätt, samt bidra till utveckling för ett ännu effektivare faktureringsflöde”

  • Sofia Holm, Chef fakturering och betalningar

Vem är du?

För att du ska passa och trivas i rollen har du ett öga för detaljer men kan även se ett helhetsperspektiv. Vi tror du kan jobba strukturerat och har god förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter samt fatta beslut. Rollen innefattar mycket samarbete och interaktion. Därför behöver du kunna anpassa dig och engagera andra mot det gemensamma målet. Ett öppet och nyfiket tillvägagångssätt är också viktigt och du bör tycka det är roligt att tänka om samt tänka nytt.

Vi söker dig som har följande:

  • Några års erfarenhet av arbete med fakturering inom transaktionsintensiv verksamhet, t ex energibransch eller telekommunikation
  • God systemvana
  • Meriterande med erfarenhet av kravställningsdokumentation för förändringar i layoutflöden
  • Obehindrade kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
  • Goda kunskaper i Office-paketet
  • Tidigare erfarenhet av arbete med rutiner och processutveckling
  • Van att driva förändringsarbete

Vilka är vi?

Vi utvecklar, underhåller och investerar i Sveriges elnät så att det finns trygg tillgång till el idag och i framtiden. Vi är stolta över vårt arbete och arbetar alla tillsammans för att Sverige inte bara ska lysa och fungera - utan för att det ska göra det på ett hållbart sätt.

Vi har tagit emot utmärkelsen Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och även blivit utnämnda till Karriärföretag 2021, 2022 och 2023. Hos oss får du unika möjligheter att både påverka företaget i stort och din egen karriär. Vi är glada för att en stor del av våra anställda utvecklas internt. Här kan du möta några av våra medarbetare.

Våra värderingar; pålitlighet, engagemang och utveckling fungerar som vår kompass och vägleder oss i vår dagliga verksamhet, i varje möte och samtal, i enkla och svåra situationer. Mångfald och inkludering är en förutsättning för att vi ska lyckas med att nå våra mål. Vi ser olikheter som en tillgång och därför arbetar vi aktivt med att öka mångfalden bland våra medarbetare.

Vårt erbjudande till dig

Här kan du läsa om vårt erbjudande till våra medarbetare. Det är viktigt för oss att medarbetare trivs, känner engagemang och drivs av viljan att kontinuerligt lära nytt och utvecklas. Endast då kan vi tillsammans nå vår vision om en ljus och hållbar framtid.

Kontakt och information

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Sofia Holm på sofia.holm@ellevio.se eller på tel. 0706554688 eller vår rekryterare Peter Priklonsky på peter.priklonsky@ellevio.se eller på tel. 073-302 94 17. Känner du igen dig i beskrivningen ovan och vill vara med på vår resa framåt – skicka in ditt CV eller Linkedinprofil senast den 13/2. Vi avser att tillsätta tjänsten så snart vi hittar en bra match.  

Då vi är en säkerhetsklassad verksamhet genomför vi alltid bakgrundskontroller på samtliga slutkandidater. Kontakta vår rekryterare om du vill ha mer information om våra bakgrundskontroller.

Ansök

Vår medarbetarprofil

Vi har många olika personligheter hos oss, men våra värderingar ger oss en gemensam grund för hur vi beter oss mot varandra, våra kunder och partners. Vår medarbetarprofil beskriver våra värderingar och vilka beteenden som är viktiga för att du ska trivas hos oss.

Karriärföretag 2020, 2021, 2022