Contract Manager och AMA-specialist

Maila oss Plats: Stockholm

Användare ikon Avdelning: Asset Management and Operation

Kalendar ikon Sista ansökningsdag:

Ansök

Vi är ett av Sveriges största elnätsbolag och tillsammans fortsätter vi att elektrifiera Sverige. Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du? Hos oss blir du en del av en trygg och viktig framtidsbransch samtidigt som du får möjlighet att göra skillnad, växa som individ och ha riktigt kul på vägen!

Om rollen

I takt med ökade investeringar behöver projektverksamheten utveckla samarbetet med våra entreprenörer och vi söker därför en Contract Manager. Rollen innebär att driva och utveckla avtalsförhållanden inom främst våra investeringsprojekt med utgångspunkt i entreprenadjuridik och branschpraxis. En hörnsten för rollen är att vara kunskapsbärare och kvalitetssäkrare i de processer och projekt där krav är formulerade enligt AMA.

I rollen kommer du att vara en del av en relativt nystartad mindre grupp i vilken du kommer att ha ett nära samarbete med din chef och övriga Contract Managers. Gruppen i övrigt består av Commercial Managers som i huvudsak stöttar projekten i kommersiella frågor kopplade till våra ramavtal. Tjänsten kan vara placerad i antingen Stockholm eller Karlstad. Vid placering i Karlstad så tillkommer resor till Stockholm på månatlig basis.

Som Contract Manager arbetar du med många olika intressenter, såväl internt, t ex med projektledare, inköpare och jurister, som externt, t ex med entreprenörer och konsulter.

Vem är du ?

För att du ska passa och trivas i rollen har du förmåga att ta fram processer samt har ett noggrant och strukturerat arbetssätt. Du bör vara trygg i din kompetens, ha lätt för att föra fram din talan och kunna argumentera för dina frågor. Vi ser också att du har ett analytiskt och objektivt tillvägagångssätt i det du tar dig an.

Som grund tror vi att du har relevant universitets- eller högskoleutbildning. Du kan även ha införskaffat dig motsvarande kompetens genom tidigare arbetslivserfarenhet.

Vidare har du gedigen erfarenhet av att skapa och utveckla t ex bygg- och anläggningsrelaterade avtal och behöver vara trygg med att formulera- och granska material- och utförandekrav som upprättats enligt AMA och kan även självständigt manövrera i standardavtalslösningar som AB 04 och ABT 06.

Det är meriterande om du har drivit projekt och arbetat processorienterat.

Då mycket av vår kommunikation sker på svenska behöver du vara flytande i svenska men du behöver även ha kunskaper i engelska för att kunna kommunicera med våra leverantörer. 

Vilka är vi?

Vi utvecklar, underhåller och investerar i Sveriges elnät så att det finns trygg tillgång till el idag och i framtiden. Vi är stolta över vårt arbete och arbetar alla tillsammans för att Sverige inte bara ska lysa och fungera - utan för att det ska göra det på ett hållbart sätt.

Vi har tagit emot utmärkelsen Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och även blivit utnämnda till Karriärföretag 2021, 2022 och 2023. Hos oss får du unika möjligheter att både påverka företaget i stort och din egen karriär. Vi är glada för att en stor del av våra anställda gör karriär internt. Här kan du möta några av våra medarbetare.

Våra värderingar; pålitlighet, engagemang och utveckling fungerar som vår kompass och vägleder oss i vår dagliga verksamhet, i varje möte och samtal, i enkla och svåra situationer. Mångfald och inkludering är en förutsättning för att vi ska lyckas med att nå våra mål. Vi ser olikheter som en tillgång och därför arbetar vi aktivt med att öka mångfalden bland våra medarbetare.

Vårt erbjudande till dig

Här kan du läsa om vårt erbjudande till våra medarbetare. Det är viktigt för oss att medarbetare trivs, känner engagemang och drivs av viljan att kontinuerligt lära nytt och utvecklas. Endast då kan vi tillsammans nå vår vision om en ljus och hållbar framtid.

Kontakt och information

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Håkan Jacobsson på Hakan.Jacobsson@ellevio.se eller på tel. 070 865 75 91 eller vår rekryterare Gabriella Boumadi på Gabriella.Boumadi@ellevio.se eller på tel. 070 813 45 86. Känner du igen dig i beskrivningen ovan och vill vara med på vår resa framåt – skicka in ditt CV eller Linkedinprofil senast den 2023-10-09. Vi avser att tillsätta tjänsten så snart vi hittar en bra match.  

Då vi är en säkerhetsklassad verksamhet genomför vi alltid bakgrundskontroller på samtliga slutkandidater. Kontakta vår rekryterare om du vill ha mer information om våra bakgrundskontroller.

Tjänsten är säkerhetsklassad. I enlighet med säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs registerkontroll och säkerhetsintervju innan anställning.

 

 

Ansök

Vår medarbetarprofil

Vi har många olika personligheter hos oss, men våra värderingar ger oss en gemensam grund för hur vi beter oss mot varandra, våra kunder och partners. Vår medarbetarprofil beskriver våra värderingar och vilka beteenden som är viktiga för att du ska trivas hos oss.

Karriärföretag 2020, 2021, 2022