Chef Nätinformation Mellansverige

Maila oss Plats: Karlstad och Kungsbacka

Användare ikon Avdelning: Asset Management and Operation

Kalendar ikon Sista ansökningsdag:

Ansök

Vill du vara med och bidra till att ett hållbart samhälle blir verklighet? Vi utvecklar, underhåller och investerar i Sveriges elnät så att det finns trygg tillgång till el idag och i framtiden. Vi är stolta över vårt arbete och arbetar alla tillsammans för att Sverige inte bara ska lysa och fungera - utan för att det ska göra det på ett hållbart sätt.

Pålitlighet, engagemang och utveckling är ledstjärnor i vårt arbete och vi tror på en inkluderande kultur och eftersträvar mångfald i kompetens, kön och personligheter, eftersom vi ser olikheter som en tillgång. Vi har tagit emot utmärkelsen Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och även blivit utnämnda till Karriärföretag 2021 och 2022. Nu söker vi dig som vill vara en del av vårt team inom Nätinformation i Karlstad eller Kungsbacka.  

Om rollen som Chef Nätinformation Mellansverige

Som chef för Nätinformation Mellansverige leder du ett team med medarbetare som besitter kompetens inom dokumentation av elnät samt ett antal externa konsulter. Till följd av ett kraftigt ökat energibehov som kräver ökade investeringsnivåer, kommer du att behöva utveckla, förtydliga och standardisera arbetsprocesser för att säkerställa effektivitet och framdrift av dokumentation av projekten. På ett konkret sätt får du vara med att utforma och påverka i en intressant tid av energiomställning.

Ditt team ansvarar för dokumentation i våra stora investeringsprojekt samt är en del i kravställning och uppföljning av dokumentationen. Du är en del i att leda och hantera företagets kontinuerliga dokumentationsarbete i samband med ny- och ombyggnation av elnätet.

Som chef får du möjlighet att vara med i en spännande expansiv fas inom företaget. Du erbjuds en utvecklande och varierande roll i ett sammansvetsat team med bred kompetens. Du kommer delvis att jobba operativt tillsammans med dina medarbetare.  

Om dig

För att du ska passa in och trivas i rollen som Chef Nätinformation rollen ser vi att du har en universitets eller högskoleutbildning som grund. Du kan även ha införskaffat motsvarande kompetens genom arbetslivserfarenhet. Du har några års erfarenhet från energibranschen och det är meriterande om du tidigare har arbetat med dokumentation i Netbas alternativt liknande nätinformationssystem.

Då du kommer att leda ett team är det viktigt för oss att du besitter goda ledaregenskaper och har förmåga att inkludera, engagera och utveckla dina medarbetare. Goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Om du tidigare har haft budgetansvar och deltagit i utvecklingsarbete är det meriterande.

För att trivas och komma rätt i rollen behöver du ha ett strukturerat och resultatinriktat arbetssätt. Du är trygg i dig själv och i din kompetens och du trivs med att arbeta relationsskapande och med flera kontaktytor. Du besitter social kompetens, god kommunikativ förmåga, starkt driv och engagemang.

Delar du våra värderingar?

Om du, som vi drivs av att få vara med och skapa förutsättningar för en hållbar framtid är Ellevio rätt arbetsplats för dig. Känner du igen dig i beskrivningen ovan och vill vara med på vår resa framåt – skicka in ditt CV eller Linkedinprofil senast den 12/8. Urval kommer påbörjas efter sista ansökningsdag.

Kontakt och information

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Magnus Albinsson på magnus.albinsson@ellevio.se eller på tel. 0766697123 eller vår rekryterare Alva Ejdsell på Alva.Ejdsell@ellevio.se.

Tjänsten är säkerhetsklassad. I enlighet med säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs registerkontroll och säkerhetsintervju innan anställning.

Vill du veta mer om oss?

Här kan du läsa mer om oss i korthet. Du hittar även här vår historia, bolagsstyrning och finansiell info.

Ansök

Ellevio och medarbetare

Vi har många olika personligheter hos oss, men våra värderingar ger oss en gemensam grund för hur vi beter oss mot varandra, våra kunder och partners. Vår medarbetarprofil beskriver våra värderingar och vilka beteenden som är viktiga för att du ska trivas hos oss.

Vår medarbetarprofil