Välkommen till Nynäshamn Energi

Hej!

Den 1 december 2016 blev Ellevio ny ägare av Nynäshamn Energi. Vi är glada att ta hand om dig och de 16 000 nya kunderna i Nynäshamn och Ösmo med omnejd. För dig som kund innebär köpet på kort sikt få praktiska förändringar.

På uppdrag av Nynäshamn Energi kommer Kraftringen under en övergångsperiod på ungefär 6 månader fortsätta att ge dig den service du behöver. Från och med mitten av 2017 kommer Ellevio att ta över kundservice, fakturering, hantering av anslutningsärenden och allt annat du kan behöva av ditt elnätsföretag. Mer information om när det sker och vad det innebär kommer du att få direkt av Ellevio.

Precis som tidigare

Du kommer även fortsättningsvis få dina fakturor från Nynäshamn Energi. Observera att betalningen ska ske till Bankgironummer 5123-3286.

Vi på kundservice hjälper dig gärna! Du når oss på telefon 020-32 61 00, genom att chatta med oss eller skicka ett meddelande till oss. Vi har öppet vardagar mellan klockan 08.00 och 17.00, och stängt på helger och röda dagar. Dag före röd dag stänger vi lite tidigare: klockan 12.00 för kundbesök och klockan 15.00 för telefonsamtal och chatt.

Kundservice stänger kl 15 den 24 maj

Dagen före Kristi himmelsfärdsdag stänger kundservice lite tidigare. Det innebär att vi tar emot kundsamtal via telefon, chatt och mail till klockan 15.00. Vi har öppet som vanligt den 26 maj.

 

Felanmälan når du dygnet runt på 020-55 66 00.

 

Elanslutning

När du ska ansluta en fastighet eller bostad till elnätet är det vissa saker som är viktiga att tänka på. Här hittar du allt som är bra att veta om elanslutning. 

Elnätsavgifter

Elnätsavgiften täcker kostnaden för att leverera elen hem till dig via elnätet. Här hittar du aktuella avgifter för privatpersoner och här hittar du aktuella avgifter för företag.

Avbrottsinformation

Se ifall vi har några aktuella strömavbrott och läs mer om hur du går tillväga för att ansöka om avbrottsersättning.

Producera egen el

Läs mer om hur du går tillväga för att börja producera egen el .

Trädfällning

Behöver du fälla ett träd som står i närheten av våra elledningar? Här kan läsa om hur du ska göra.

För installatörer

Här hittar du som elinstallatör information om hur du skickar in för- och färdiganmälan till oss.

 

Nynäshamn Energi är ett helägt dotterbolag till Ellevio. Ellevio är ett av Sveriges största elnätsföretag. Vi ser till att elen kommer fram till nära 915 000 hem och arbetsplatser från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Mer information om Ellevio hittar du på ellevio.se . I vårt pressmeddelande hittar du ytterligare information om köpet av Nynäshamn Energi.

Kundservice

Ring 020-32 61 00
eller från utlandet
+46 771-55 66 50

Öppettider:

Vardagar kl 08.00-17.00.
Stängt helger och röda dagar.
Dag före röd dag stänger vi kl 12.00 för kundbesök och klockan 15.00 för telefonsamtal och chatt.

Kundservice stänger kl 15 den 24 maj

Dagen före Kristi himmelsfärdsdag stänger kundservice lite tidigare. Det innebär att vi tar emot kundsamtal via telefon, chatt och mail till klockan 15.00. Vi har öppet som vanligt den 26 maj.

Felanmälan 020-55 66 00

Kontaktformulär

Mina sidor