Senior fullstackutvecklare

Maila oss Plats: Stockholm

Användare ikon Avdelning: Business Solutions

Kalendar ikon Sista ansökningsdag:

Ansök

Är du redo för att hänga med på vår spännande resa? Ellevio är ett av Sveriges största elnätsbolag och tillsammans fortsätter vi att elektrifiera Sverige. Hos oss är du en del av en trygg och viktig framtidsbransch samtidigt som du får möjlighet att göra skillnad, växa som individ och ha riktigt kul på vägen! Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?

Om rollen som Senior fullstackutvecklare

Är du en erfaren fullstack utvecklare med en passion för kod? 
Vi söker just nu en glädjespridande och prestigelös teamspelare till vårt dynamiska team Online Delivery Center som ansvarar för flertalet av Ellevios digitala lösningar bland annat appar och ellevio.se. Som senior fullstack i vårt online team kommer du ta lead och stötta extra i någon av våra utvecklingsströmmar. 

Vad vi erbjuder:

  • Möjligheten att arbeta med spännande projekt i Azure-miljö.
  • En chans att utvecklas och skapa framtidens lösningar med moderna ramverk och tekniker som Next.js, TypeScript och React
  • En kultur som värdesätter självledarskap, positivitet och öppenhet.

Vem är du?

För att du ska passa och trivas i rollen som Senior fullstackutvecklare tror vi att du är snabb på att hitta problemet och komma på smarta, kreativa lösningar för att lösa dem. Du gillar att ta initiativ, driva saker framåt och testa nya idéer. Du jobbar målmedvetet för att nå dina mål och följer upp dina framsteg.

  • Du har gedigen erfarenhet av att arbeta med Azure, C#, .NET, React, Next.js och Typescript.
  • Minst 5 års erfarenhet från liknande uppdrag

Ellevio som arbetsgivare

Det är viktigt för oss att medarbetare trivs, känner engagemang och drivs av viljan att kontinuerligt lära nytt och utvecklas. Endast då kan vi tillsammans nå vår vision om en ljus och hållbar framtid. Hos oss får du stora möjligheter att både påverka företaget i stort och din egen karriär. Ett fint bevis på det är att vi mottagit utmärkelsen Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och även blivit utnämnda till årets Karriärföretag 2021, 2022, 2023 och 2024.

Om du vill ta reda på mer:

 

Bra för dig att veta!

Gillar du det du har läst hittills och vill vara med på vår resa framåt – skicka in ditt CV eller Linkedinprofil senast den 5 augusti. Observera att urval och intervjuer kommer påbörjas efter sista ansökningsdag.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Mia Jedborn på mia.jedborn@ellevio.se eller vår rekryterare Pauline Karlsson på pauline.karlsson@ellevio.se.

Då vi är en samhällsviktig verksamhet genomför vi alltid bakgrundskontroller på samtliga slutkandidater. Kontakta vår rekryterare om du vill ha mer information om våra bakgrundskontroller.

Ansök

Vår medarbetarprofil

Vi har många olika personligheter hos oss, men våra värderingar ger oss en gemensam grund för hur vi beter oss mot varandra, våra kunder och partners. Vår medarbetarprofil beskriver våra värderingar och vilka beteenden som är viktiga för att du ska trivas hos oss.