Öka företagets lönsamhet och minska elkostnaderna

Företag och industrier har tillgång till stora takytor som passar perfekt för solpaneler. Att producera egen solenergi är ett utmärkt sätt för ett företag att sänka sina kostnader och bidra till klimatomställningen. Vår samarbetspartner Sesol erbjuder smarta och effektiva helhetslösningar för installation av solceller.

Anmäl intresse

Vårt erbjudande

Tillsammans med Ellevios samarbetspartner Sesol erbjuder vi:

Helhetslösning

Vi hjälper dig från din första tanke på solceller tills det att du producerar egen grön el. Vi skräddarsyr din solcellsanläggning efter dina förutsättningar och inkluderar de energismarta produkter och tjänster som passar ditt företag. Om du även vill installera ett batteri i samband med solcellsinstallationen så hjälper vi dig även med detta.

Platsbesök

Varje fastighet och varje tak är unikt. Efter att du har pratat med en av våra experter om dina önskemål och ditt taks förutsättningar, bestämmer vi en tid för platsbesök för att kunna skräddarsy din anläggning för bästa resultat och optimerad produktion.

Uppföljning

Vi är med dig genom hela processen. Även efter genomförd installation av din solcellsanläggning har vi en genomgång på plats kring uppstart av din anläggning och besvarar de frågor som kan uppstå.

Anmäl intresse

Intresserad av solceller?

Genom att investera i solceller kan ert företag effektivt minska era driftskostnader samtidigt som ni tar steg mot en mer hållbar framtid. Ellevios samarbetspartner Sesol erbjuder en trygg, hållbar och skräddarsydd helhetslösning för installation av solceller och batteri. Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar Sesol dig inom kort.

Tack för ditt intresse för solceller!

Du kommer inom kort att bli kontaktad av vår samarbetspartner Sesol för mer information.

 

För installationen

För installationen

Information från

Ellevio Energy Solutions