Industrilösningar

Varför satsa på energilagring?

 • Kapacitet och reservkraft
  Lagra el när den är billig och använd den när behovet ökar. Detta säkerställer en konstant kapacitet som dessutom är en pålitlig backup som reservkraft vid nätavbrott. En garanterad trygghet utan avbrott.
 • Hållbarhetsmål
  Genom att effektivisera energianvändningen och integrera förnybar energi, minskar ni koldioxidutsläppen och främjar hållbarhet. Det hjälper också till att rusta sig för framtidens utmaningar, inklusive ökande elpriser och ökad efterfrågan på hållbara energilösningar. Verksamhetens klimatpåverkan förbättras och era hållbarhetsmål stödjs.
 • Optimerad energiförbrukning och sänkta kostnader
  Styr undan effekttoppar och kontrollera elförbrukningen till billigare tidpunkter, detta resulterar i kostnadsbesparingar. Genom att lagra billig energi och använda den under perioder med högre elpriser minskar elkostnaderna och förbättrar lönsamheten.T
 • Teknologisk utveckling
  Tidiga investeringar i den snabbt utvecklande energilagringsteknologin ger möjlighet att dra nytta av de senaste innovationerna, vilket förbättrar energieffektiviteten och rustar er för framtida utmaningar, inklusive ökande elpriser och ökad efterfrågan på hållbara energilösningar.
 • Stöd för elbilsladdning
  För företag som erbjuder laddningsinfrastruktur för elbilar är energilagring en nyckelkomponent. Det möjliggör snabb och effektiv laddning samtidigt som det minskar belastningen på elnätet.

Text uppdaterad: 29 september 2023

Hjälpte den här sidan dig?