Ellevio Energy Solutions

Ellevio är inte bara en elnätsägare, vi levererar även andra tjänster där vi bygger, äger, förvaltar och tar investeringskostnader för kunders elanläggningar.

Vårt erbjudande

Vi vill vara drivande i elektrifieringen och hiälpa våra kunder i omställningen. Med en verktygslåda som sträcker sig bortom enbart elnätstjänster, erbjuder Ellevio helhetslösningar och kompletta tjänster inom industrinät, energilagring, flexibilitet, och laddlösningar.

Nätlösningar

Vi erbjuder helhetstjänster för att ta ett fullt ägarskap över våra kunders industrinät. Vi designar, bygger, driver, förvaltar och underhåller industrinät för våra kunders räkning mot en fast månadskostnad.

Flexibilitet & Energilagring

Vi erbjuder innovativa och mer effektiva lösningar på våra kunders energibehov genom energilagring. Med partners realiserar vi värden för kunden genom peak shaving, reservkraft, stödtjänster och flexibilitet.

Laddlösningar

Vi erbjuder laddlösningar som en tjänst (Charging-as-a-Service), vilket innefattar produkter och tjänster för att möta kundens behov idag som imorgon av laddning. Vi hanterar laddning av alla transportslag – på land, i vatten och luften.

Kontakta oss om du vill veta mer!

Är du nyfiken på vad Ellevio Energy Solutions kan göra för er? Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss. Du kan också kontakta oss direkt via telefon eller mejl. Kontaktperson: Peter Hellberg Telefon: 072 201 69 43 E-post: peter.hellberg@ellevio.se

Du kan också kontakta oss direkt via telefon eller mejl.
Kontaktperson:
Peter Hellberg
Telefon: 072 201 69 43
E-post: peter.hellberg@ellevio.se